ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Γεωργούλης: Η σειρά που έγραψε και θυμίζει τις καταγγελίες Χρονοπούλου

Αλέξης Γεωργούλης: Η σειρά που έγραψε και θυμίζει τις καταγγελίες Χρονοπούλου

Τα γεγονότα στη σειρά «Κινούμενη άμμος» που έγραψε και πρωταγωνίστησε ο Αλέξης Γεωργούλης θυμίζουν αρκετά την υπόθεση με τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου

Η υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και ξυλοδαρμό σε βάρος της Ελένη Χρονοπούλου, συνεχίζει και προκαλεί σάλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η κυρία Χρονοπούλου, δικηγόρος, νομική σύμβουλος της Κομισιόν και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην καταγγελία το 2020, ωστόσο όσα έρχονται στο φως θυμίζουν μια ελληνική σειρά της οποίας το σενάριο επιμελήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Συγκεκριμένα το 2005 ο ηθοποιός το 2005 έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε στη σειρά «Κινούμενη άμμος» του Alpha. Σύμφωνα με τα γεγονότα στη σειρά, η κοπέλα του Αλέξη Γεωργούλη πέφτει θύμα βιασμού ενώ ήταν δικηγόρος στις Βρυξέλλες.

Αναλυτικά η πλοκή:

Ο Γιώργος (Αλέξης Γεωργούλης) είναι επιτυχημένος αθλητικογράφος και sportscaster. Παρόλο το δυναμισμό του είναι πολύ τρυφερός και έχει μεγάλη αδυναμία στις τρεις γυναίκες της ζωής του. Τη μητέρα του (Νένα Μεντή), την αδελφή του (Πέγκυ Τρικαλιώτη) και την Άννα (Ιωάννα Παππά), τον εφηβικό του έρωτα.

Είναι πολλά χρόνια μαζί, όμως συναντιούνται σπάνια γιατί η Άννα σπούδασε και εργάζεται στο εξωτερικό. Όταν εκείνη επιστρέφει, της κάνει πρόταση γάμου και απογοητεύεται όταν του ανακοινώνει την απόφασή της να ξαναφύγει και να εργαστεί μόνιμα στις Βρυξέλλες.

Βαθιά πληγωμένος χωρίζει μαζί της και τα φτιάχνει με μια εντυπωσιακή συνάδελφό του. Η μητέρα της Άννας, που θέλει η κόρη της να αφοσιωθεί στην καριέρα της και η αδελφή του Γιώργου, που του έχει μεγάλη αδυναμία, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μη ξαναβρεθεί το ζευγάρι.

Την ανατροπή στην ιστορία θα φέρει μια αιφνίδια σοβαρή ασθένεια από την οποία προσβάλλεται ο Γιώργος. Τότε θα συνειδητοποιήσει τα πραγματικά αισθήματα αλλά και τα κίνητρα της αγάπης των ανθρώπων που τον περιβάλλουν. Θα νιώσει που υπάρχει σκοπιμότητα και που του προσφέρεται άδολη αγάπη και η συμπεριφορά του θα φέρει τη μεγάλη έκπληξη.

Το επεισόδιο με την επίμαχη σκηνή του βιασμού:

Αλέξης Γεωργούλης: Τι είχε δηλώσει για την «Κινούμενη άμμο»

«Η συγγραφή ξεκίνησε από το σίριαλ ''Κινούμενη άμμος''. Μέχρι τότε έγραφα μόνο για μένα, έτσι όπως παίζω και την κιθάρα μου αποκλειστικά για μένα. Από την ''Κινούμενη άμμο» και μετά άρχισε να με ενδιαφέρει το πώς μια αρχική ιδέα μετασχηματίζεται και παντρεύεται με άλλα στοιχεία», είχε πει χαρακτηριστικά στο παρελθόν ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Στην κιθάρα μάλιστα οφείλεται ότι γράφω. Όταν γυρνούσα στο σπίτι δεν μπορούσα να παίξω κιθάρα για να μην ενοχλώ. Έτσι άρχισα να γράφω ως εκτόνωση», σχολίαζε .

«Όμως κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχαν κάποιο ενδιαφέρον αυτά τα κείμενα. Δεν θέλω να περάσω μηνύματα, δεν θέλω να διδάξω τον κόσμο. Δεν έχω εμπιστοσύνη στη γνώση και την αλήθεια. Δεν θεωρώ ότι είναι καθολική. Δεν θέλω να πείσω κανέναν», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Γεωργούλη: «Εδώ βλέπω μια περίεργη ιστορία»

Μαρία Σολωμού: «Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης Γεωργούλης, εγώ θα τον κρεμάσω»

Οι τρεις καταγγελίες που «καίνε» τον Αλέξη Γεωργούλη