MEDIA

Ελένη Τσολάκη: Στην εκπομπή με μαύρα ρούχα μετά το θάνατο της γιαγιάς της

Ελένη Τσολάκη: Στην εκπομπή με μαύρα ρούχα μετά το θάνατο της γιαγιάς της

Ελένη Τσολάκη: Ντυμένη στα μαύρα μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη γιαγιά της που πέθανε!

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ντυμένη στα μαύρα και μας συγκίνησε με τα λόγια που είπε για την γιαγιά της!

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε χθες, 21 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ: «Σήμερα δεν ξεκινάμε με το δελτίο της Ελένης. Η Ελένη μας δεν είναι μαζί μας σήμερα, γιατί στη ζωή υπάρχουν και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Έχασε χθες αργά το απόγευμα την γιαγιά της, ήταν ξαφνικό. Ήταν μεγάλη σε ηλικία, αλλά όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο θρήνος και ο πόνος είναι ίδιος. Είναι στη Θεσσαλονίκη γιατί τώρα είναι η κηδεία…Την περιμένουμε αύριο στην παρέα μας. Συλλυπητήρια Ελένη, έχεις την αγάπη όλων μας»!

Σήμερα η Ελένη Τσολάκη ήταν ντυμένη στα μαύρα και ανέφερε: «Χάσαμε την γιαγιά. Το σημαντικό είναι να έχεις δώσει και να έχεις πάρει την αγάπη που θες από τον άνθρωπο που φεύγει… Το λέω σε όλους τους ανθρώπους που αγαπώ και αισθάνομαι όμορφα για αυτό… Αυτά» και έσκυψε το κεφάλι της και ζήτησε να πάνε στα θέματα της εκπομπής!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή: Gossip-tv.gr