MEDIA

Κόνι Μεταξά: Η απουσία από «Το Πρω1νό» και το πρόβλημα υγείας – Τι λέει η ίδια

Κόνι Μεταξά: Η απουσία από «Το Πρω1νό» και το πρόβλημα υγείας – Τι λέει η ίδια

Οι τηλεθεατές της εκπομπής «Το Πρω1νό», την Πέμπτη (08/10) παρατήρησαν πως η Κόνι Μεταξά απουσίαζε και για αυτό υπήρχε σοβαρός λόγος.

Η Κόνι Μεταξά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της show biz και τη φετινή σεζόν κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, η Κόνι Μεταξά εμφανίζεται στην εκπομπή «Το Πρω1νο», όμως, την Πέμπτη (08/01) δεν την είδαν οι τηλεθεατές στην εκπομπή και εύλογα τους γεννήθηκε η απορία για το τι συνέβη και το πανέμορφο κορίτσι δεν ήταν στη θέση του.

Η αλήθεια είναι πως για την απουσία της Κόνι Μεταξά υπήρχε λόγος, και μάλιστα σοβαρός, καθώς όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας.

«Να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην Κόνι. Πολύ μεγάλο που μας βλέπει τώρα από το σπίτι και να της πω περαστικά γιατί έχει ένα θεματάκι με τις φωνητικές χορδές. Όχι κάτι σοβαρό απλώς πρέπει να κάνει λίγο αφωνία», είπε χαρακτηριστικά η έμπειρη παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η ίδια με αναρτήσεις της στα social media εξήγησε πως έχουν τα πράγματα. Όπως είπε για να αποφύγει το χειρουργείο θα πρέπει να κάνει αφωνία και έτσι ήταν λογικό κι επόμενο να μείνει εκτός εκπομπής για ένα χρονικό διάστημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η «μπλόφα» του Ερντογάν: Πώς «τσίμπησαν» οι Ευρωπαίοι στις ψευτιές του «σουλτάνου»