MEDIA

8 λέξεις: Ο Φρίξος παρακολουθεί στενά την Ηλιάνα

8 λέξεις: Ο Φρίξος παρακολουθεί στενά την Ηλιάνα

Στο σημερινό επεισόδιο (21/10) της σειράς, 8 Λέξεις, η Έρση αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στον Οδυσσέα, όμως εκείνος διατηρεί σκληρή στάση απέναντί της.

Η Αποστολία συγκρούεται ανοιχτά με τον Δημήτρη. Ο Φρίξος αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για λίγες μέρες για να παρακολουθήσει την Ηλιάνα. Αφήνει το μαγαζί στην Ιφιγένεια και τον σκύλο στην Έλλη. Ο Αιμίλιος αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα την Ελισάβετ και δείχνει να του αρέσει πάρα πολύ. Παράλληλα, ο Άκης αρνείται να παραδώσει τα ηνία του πολιτικού ρεπορτάζ και ξεκαθαρίζει στον Αλέκο πως εκείνος θα έχει την τελευταία κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα. Ο Φρίξος εντοπίζει την Ηλιάνα κι αρχίζει να την παρακολουθεί στενά.

Ο Φρίξος παρακολουθεί την Ηλιάνα και συλλέγει πληροφορίες για τη ζωή της. Κάποια στιγμή κρυφακούει μια συζήτηση που έχει με τον Αλέκο και μαθαίνει κάτι που επηρεάζει την έρευνά του.

Η Εύα αποφασίζει να μην πάρει τη 48ωρη αναβολή, ρισκάροντας έτσι την προφυλάκιση. Εξουθενωμένη πια, δίνει την κατάθεσή της μπροστά σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ελπίζοντας στην επιείκειά τους. Ο Άκης μιλάει σκληρά στον Αιμίλιο, ξεκαθαρίζοντας έτσι μια και καλή ποιος κάνει κουμάντο στο κανάλι.
Αυτό όμως εξαγριώνει τον διευθυντή ειδήσεων, ο οποίος δηλώνει παραίτηση στον Αλέκο. Η Ιφιγένεια το παίζει αφεντικό στο μαγαζί του Φρίξου και κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές που έχουν μεγάλο ρίσκο για την επιχείρηση.

Η Εύα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο όλα αυτά που του έκρυβε τόσο καιρό και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό. Στο μεταξύ, ο Άκης πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας ενώ εκείνη έχει ραντεβού εκεί με τον Σίμο. Η Βικτώρια, κλαίγοντας στην αγκαλιά του Μιχαήλ, του υπόσχεται ότι θα χωρίσει επιτέλους τον Δημήτρη. Η Έρση χτυπάει την πόρτα του Οδυσσέα μετανιωμένη και του ζητάει συγνώμη…