Βίκυ Χατζηβασιλείου: Χορεύει ρούμπα μαζί με τον 10χρονο Φάνη (Video)

Newsbomb

Ο 10χρονος Φάνης κάλεσε την Βίκυ Χατζηβασιλείου να χορέψουν μαζί μια ρούμπα μαθαίνοντάς της τα βήματά του χορού.

«Εγώ δεν ξέρω ρούμπα, πρέπει να μου δείξεις βήματα. Δεν έχω ιδέα, δείξε μου», του είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και σηκώθηκε από τη θέση της για να τον διδάξει.

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή της στο OPEN, «Γράμμα για σένα», έρχεται αντιμέτωπη με συγκλονιστικές ιστορίες ζωής.

H παρουσιάστρια μας έχει διηγηθεί τηλεοπτικά τις πιο συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες.
Τις έχει ζήσει λεπτό προς λεπτό στο πλευρό των πρωταγωνιστών τους. Έχει μοιραστεί τη συγκίνηση, την αγωνία, αλλά και τη χαρά τους.
Συνεχίζοντας να φέρνει κοντά ανθρώπους που απομακρύνθηκαν μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου «άνοιξε» το πρώτο «Γράμμα για σένα» την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.


Συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να ανοίξουν την καρδιά τους στη Βίκυ, σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε.
Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας δυνατά συναισθήματα και βαθιά συγκίνηση.

Αυτή τη φορά στο πλατό της εκπομπής της λοιπόν είδαμε και τον 10χρονη Φάνη, ο οποίος κατάφερε να τη σηκώσει από την καρέκλα της και να της παραδώσει on air μαθήματα χορού.

Τι λέτε; Τα κατάφερε;

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved