MEDIA

Λουδάρος - Μπαλτατζή: Κατά τύχη δεν κολλήσαμε κορονοϊό στο J2US (Video)

Λουδάρος - Μπαλτατζή: Κατά τύχη δεν κολλήσαμε κορονοϊό στο J2US (Video)

Το ζευγάρι που έχει μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό με τις live εμφανίσεις του «Just The 2 Of Us» μίλησε για το παρασκήνιο του δημοφιλούς show.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησαν ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή για όλα, σύνδεση που έκαναν μέσω Skype.

Οι δυο τους μίλησαν μεταξύ άλλων για το πώς βιώνουν το δεύτερο lockdown και την καραντίνα.

Φυσικά από τη συζήτηση δεν έλειψε η αναφορά στο «Just The 2 Of Us» με τον Αντώνη Λουδάρο και την Πέννυ Μπαλατζή να περιγράφουν πώς είναι τα γυρίσματα μετά από την ανακοίνωση κρουσμάτων κορονοϊού στην παραγωγή του show, πώς συνεχίζουν οι πρόβες και τα γυρίσματα, αλλά και ποιον θεωρεί ο καθένας τον πιο αυστηρό κριτή του show.

Να θυμίσουμε πως οι πρόβες γίνονται ανά δύο άτομα με πολλές αποστάσεις και πολλή προσοχή. Προσέρχονται ανά δύο και με συγκεκριμένο ραντεβού για να βρεθούν στο πλατό στο στούντιο Κάππα και τηρούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και τηρούνται τα μέτρα προκειμένου να προστατευτούν όλοι οι συντελεστές της υπερπαραγωγής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συντελεστές υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού προκειμένου να είναι σίγουροι όλοι ότι δεν κινδυνεύουν και πράγματι όλα βγήκαν αρνητικά.
Έτσι, δόθηκε το πράσινο φως και όλοι, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, με πολύ καλή διάθεση και κέφι, επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους ώστε να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα το ερχόμενο Σάββατο (14/11).

Το ζευγάρι λοιπόν μίλησε για όλα και αυτό που τους νοιάζει είναι φυσικά να είναι όλοι υγιείς.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του MEGA στο βίντεο που ακολουθεί: