Παπαγεωργίου: «Δεν έκανα αρνητικό σχόλιο για τη Μαλέσκου - Ο κόσμος ξέρει ποια είμαι»

Newsbomb

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» μια από τις πιο hot παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί, το πανέμορφο μοντέλο μίλησε για τα παρθενικά του βήματα στην τηλεπαρουσίαση και την εκπομπή «Pop Up».
Απολαμβάνει τον καινούργιο της ρόλο; Την απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης;

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει και για την «κόντρα» της με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Love it», Ιωάννα Μαλέσκου.

«Μου αρέσει πάρα πολύ, μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα, με γεμίζει, είμαι χαρούμενη, κι όταν πηγαίνεις χαρούμενος στη δουλειά έχεις ήδη κερδίσει. Έχω ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μου μακάρι να μπορέσω να το διανύσω. Δεν είχα φανταστεί ότι θα έχω δική μου εκπομπή», είπε αναφερόμενη για την ευκαιρία που της δόθηκε φέτος.

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε:

«Δεν έκανα αρνητικό σχόλιο. Ξέρω πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι και ποιες είναι οι προθέσεις μου. Ο κόσμος καταλαβαίνει ακόμα και όταν βλέπει ένα χαμόγελο. Οι άνθρωποι δεν είναι χαζοί καταλαβαίνουν. Καταλαβαίνουν και πολύ περισσότερα από εμάς.».

Μεταξύ άλλων, το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε και στο GNTM, στο οποίο συμμετείχε ως κριτής αλλά αυτή τη σεζόν δεν ήταν μέλος της ομάδας του ριάλιτι μοντέλων του Star.


«Δεν μετάνιωσα, έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Όταν υπάρχουν έντονες προσωπικότητες και καλοί επαγγελματίες μπορούν να συνυπάρξουν, όταν τα μπερδεύεις γίνεται το πρόβλημα. Οι καλοί επαγγελματίες πάντα συνυπάρχουν. Εγώ έφυγα γιατί δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε δεν με κάνει να περνάω καλά το αφήνω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της εδώ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Crash test τα εποχιακά για το άνοιγμα κομμωτηρίων, βιβλιοπωλείων και ανθοπωλείων

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved