MEDIA

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μου αρέσει καθόλου ο κόσμος που ζούμε» (Video)

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μου αρέσει καθόλου ο κόσμος που ζούμε» (Video)

Στην εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής» παραχώρησε συνέντευξη ο Μέμος Μπεγνής, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε και στην εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του με τη ζωή και να δηλώσει πως σκέφτεται να αποσυρθεί σε ένα απομονωμένο μέρος.

«Ήμουν πιανίστας στο φουαγιέ του θεάτρου, με είδε ο Μιχάλης Κακογιάννης και με έβγαλε στο θέατρο. Μετά η Κάτια Δανδουλάκη μου έδωσε έναν ρόλο κι έτσι ξεκίνησε η θεατρική μου πορεία και μετά η τηλεοπτική.


Έχω φτάσει σε ένα σημείο που κουράζομαι. Έχω κουραστεί πια από τους ανθρώπους και από την κοινωνία. Δεν μου αρέσει καθόλου ο κόσμος που ζούμε. Οι άνθρωποι έχουν γίνει αδηφάγα όντα. Δεν με χαροποιεί κάτι. Δεν είμαι καταθλιπτικός, ούτε απαισιόδοξος, απλά είμαι απογοητευμένος πολύ από τη ζωή. Οπότε δεν θα έλεγα ότι έχω όνειρα από εδώ και πέρα γιατί τα όνειρά μου τα έχω κάνει πραγματικότητα, δεν θέλω κάτι άλλο.

Θέλω να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς, να κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ και κάποια στιγμή που παίζει να είναι και πολύ σύντομα, να αποσυρθώ σε ένα πολύ απομονωμένο μέρος», εξομολογήθηκε ο Μέμος Μπεγνής και σίγουρα τα όσα είπε θα συζητηθούν.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στο παρελθόν, ο Μέμος Μπεγνής είχε κάνει και κάποιες άλλες δηλώσεις που είχαν γίνει αντικείμενο σχολιασμού.
Πιο συγκεκριμένα είχε πει:

«Δεν με ενδιαφέρει να γίνω γονιός. Με ζαλίζουν αρκετά. Δεν μπορώ την έκφραση "πότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας". Μπορώ να κάνω φόνο. Εγώ θέλω να τα κατέβω. Όχι, δεν είμαι υπέρ αυτών των συμβάσεων, ούτε είχα ποτέ την επιθυμία να έχω τη συνέχειά μου».