MEDIA

Πάνος Κιάμος: «Ο πατέρας μου είναι ο μάνατζέρ μου» (Video)

Πάνος Κιάμος: «Ο πατέρας μου είναι ο μάνατζέρ μου» (Video)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Πάνο Κιάμο, σε μια σπάνια συνέντευξη. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος είναι ο μάνατζέρ του και αποκάλυψε πώς είναι η επαγγελματική τους σχέση.

Αφού λοιπόν ο Πάνος Κιάμος ευχήθηκε τα δέοντα για τα γενέθλια του οικοδεσπότη άρχισε να αφηγείται τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής αλλά και τη στενή σχέση που διατηρεί με τον πατέρα του.

Εκείνος είναι ο manager του και όπως παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής μπορεί να μην λείπουν οι καβγάδες μεταξύ τους στο πλαίσιο της δουλειάς αλλά είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται πιο πολύ απ΄όλους.


Από μικρός ήταν άριστος μαθητής και μάλιστα προοριζόταν για γιατρός αν και στην πορεία τα πλάνα του άλλαξαν. Ειδικά αφού δεν μπορούσε να σταθεί στη θέα του αίματος προτίμησε να κάνει στροφή και να ασχοληθεί με το τραγούδι. Πρώτος που πίστεψε στο όνειρό του ήταν ο πατέρα του ακόμα κι όταν ο ίδιος δεν ένιωθε μεγάλη σιγουριά ότι θα τα καταφέρει.

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε για τις συμβουλές που δέχεται από τον πατέρα του, ο οποίος πολλές φορές τον έχει γλιτώσει από κακές συνεργασίες, όπως είπε, αλλά ακόμα κι όταν τον παράκουσε και μπήκε σε σχήματα που το μετάνιωσε δεν δίστασε να του ζητήσει «συγνώμη».
«Ο πατέρας μου 90% έχει πάντα δίκιο. Με έχει γλιτώσει από κακές συνεργασίες και έκανα συνεργασίες που μου είπε να μην τις κάνω και τις μετάνιωσα κιόλας. Και γύρισα και του είπα και “συγνώμη”, είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το The 2Night Show εδώ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθολικό lockdown και στην Κοζάνη - Αυτά είναι τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ