MEDIA

Survivor Spoiler (19/2): Στα «μαχαίρια» οι Μπλε – Απομακρύνουν και τον Καλλίδη; (video)

Survivor Spoiler (19/2): Στα «μαχαίρια» οι Μπλε – Απομακρύνουν και τον Καλλίδη; (video)

Survivor Spoiler (19/2): Τα πράγματα μάλλον χειροτερεύουν στη μπλε ομάδα

Μπορεί οι Μπλε να κατάφεραν να κερδίσουν μία από τις δύο ασυλίες μέσα στη βδομάδα, όμως το κλίμα παραμένει άσχημο.

Η κλίκα δεν κατάφερε τον σκοπό της. Μπορεί να έβγαλε υποψήφιους τους Κρις και Αλέξη με σκοπό να φύγει ένας από τους δύο και ύστερα να συνεχίσουν το… σχέδιο, όμως δεν τα κατάφεραν.

Το κοινό, τουλάχιστον σε αυτή τη ψηφοφορία, έδειξε να τους στηρίζει, με τον Περικλή Κονδυλάτο να αποχωρεί. Ξεκάθαρα βλέπουμε δύο υπο-ομάδες. Η μία είναι ο Αλέξης, ο Κρις και η Ελευθερία και η άλλη οι υπόλοιποι. Μήπως όμως πάρει… μεταγραφή ο Πάνος Καλλίδης;

Οι «κομμένες» σκηνές του Survivor που έδειξε η εκπομπή «Love it», αποδεικνύουν ότι η κλίκα των «μπλε» ετοιμάζεται να πάει κόντρα και στον Πάνο Καλλίδη.

Η αφορμή για την επίθεση με το... γάντι κατά του Πάνου Καλλίδη από τους συμπαίκτες του, τον Τζέιμς Καφετζή, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Άννα Μαρία Βέλλη ήταν η στάση που κράτησε απέναντι στην αναζωπύρωση της σχέσης Ελευθερίας Ελευθερίου και Αλέξη Παππά.

Ο Πάνος Καλλίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τη στάση του λέγοντας ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει μίσος μέσα του, δίνει στους άλλους και μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο σημείο αυτό, η Άννα Μαρία Βέλλη δεν άντεξε και παρενέβη λέγοντας πως αν τον είχαν προσβάλει προσωπικά, δεν θα κρατούσε αυτή τη στάση.

Προσπαθώντας να διατηρήσει τους χαμηλούς τόνους στη συζήτηση, ο Τζέιμς Καφετζής επέλεξε να χαρακτηρίσει τον Καλλίδη «διπλωμάτη» φιλικά πάντα.

Μένει πλέον να δούμε τι θα συμβεί στο μπλε «στρατόπεδο». Μην ξεχνάμε πως αναμένεται να μπουν και δύο νέοι παίκτες και θα δημιουργηθεί ίντριγκα, καθώς μιλάμε για τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας και την πρώην του. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποια… κλίκα, και αν, θα επιλέξουν αυτοί οι δύο παίκτες. Μην ξεχνάμε πως τόσο καιρό παρακολουθούν το παιχνίδι απ’ έξω και γνωρίζουν πολύ καλά τις προτιμήσεις του κόσμου και το πώς πρέπει να κινηθούν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέες βεβαιώσεις μετακίνησης: Τι αλλάζει από σήμερα - Τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες