MEDIA

Survivor: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του Γιώργου Ταβλαδάκη (photos)

Survivor: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του Γιώργου Ταβλαδάκη (photos)

Survivor: Δείτε τη σύντροφο του νέου παίκτη της μπλε ομάδας

Στο επεισόδιο της Κυριακής (21/2) του Survivor, είδαμε πέντε παίκτες να «εισβάλλουν» στο παιχνίδι. Τρεις πήγαν στη μπλε ομάδα και δύο στην κόκκινη, η αλήθεια όμως είναι πως η παραγωγή δεν πρόβαλλε αρκετά πλάνα σε όλους, εκτός από τον Σάκη Κατσούλη και τη σύντροφό του Χριστίνα Κεφαλά.

Η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα το παρελθόν και η είσοδός του στην ίδια ομάδα με την παίκτρια των μπλε, ήταν σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών και έτσι τα «φώτα» έπεσαν πάνω τους.

Ο δεύτερος άνδρας που μπήκε στη μπλε ομάδα και έδειξε με το… καλημέρα τη δυναμική του, ήταν ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Ο 37χρονος με καταγωγή από την Κρήτη, ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, ενώ στο πλάι του έχει μία εντυπωσιακή σύντροφο.

Ο λόγος για τη Σπυριδούλα Ανδριώτη, η οποία μάλιστα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και ευχήθηκε στον αγαπημένο της καλή επιτυχία. Τόσο στο λογαριασμό της, όσο και σε αυτόν του Γιώργου, υπάρχουν αρκετές φωτογραφιες που είναι μαζί και δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» για lockdown: Πιθανή η παράταση στην Αττική – Πόσο θα διαρκέσει