MEDIA

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ψυχραιμία» του συνιστά μέλος του ΣΕΗ μετά την «έκρηξή» του

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ψυχραιμία» του συνιστά μέλος του ΣΕΗ μετά την «έκρηξή» του
INTIME

Απάντηση στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη έδωσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του. Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία» πρόσθεσε ο κ. Ζαχαρέας.

Με αφορμή την επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη που κατηγόρησε το ΣΕΗ ότι τον «κρέμασε στα μαντάλακια» το μέλος του ΔΣ του σωματείου ξεκαθάρισε ότι «δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση, να μπει στο κάδρο».

«Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο» κατέληξε ο κ. Ζαχαρέας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέες «βόμβες» - «Σκηνοθετούσε μέχρι και τις σχέσεις των παιδιών»