MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (24.02) – Η… πολυπόθητη αποχώρηση και ο τραυματισμός

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (24.02) – Η… πολυπόθητη αποχώρηση και ο τραυματισμός
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Αγώνισμα επάθλου με επικοινωνία και φαγητό για κόκκινους και μπλε στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια παίκτρια θα φύγει στην αποψινή αποχώρηση και ποια θα τραυματιστεί σοβαρά στον στίβο μάχης.

Το Survivor συνεχίζεται εν μέσω εντάσεων και μεγάλης αναταραχής μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων. Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν… αγριέψει και μάλιστα οι περισσότερες συγκρούσεις έρχονται μεταξύ παικτών της ίδιας ομάδας, αφού οι κλίκες που έχουν σχηματιστεί βγάζουν στον «αφρό» όλες τις κόντρες και τις έριδες που υπάρχουν στις παραλίες.

Έτσι, μετά τη σύγκρουση στους μπλε για τις προμήθειες και την επίθεση της Άννας Μαρίας Βέλλη στην Ελευθερία Ελευθερίου, πήραν σκυτάλη οι κόκκινοι με αφορμή την ψηφοφορία για το ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα έβαλαν όλοι με όλους επί της ουσίας, με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι στο επίκεντρο καθώς ήταν για ακόμα μια φορά υποψήφια, ενώ Μαριάνθη Κάσδαγλη και Σοφία Μαργαρίτη πήραν το μέρος της, όπως και ο Κώστας Παπαδόπουλος, εναντίον όλων των υπόλοιπων.

Πριν από τον αποχώρηση, όμως, στο Survivor θα υπάρξει και αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας αλλά και φαγητού. Οι δυο ομάδες στα τελευταία αγωνίσματα παίζουν… στον πόντο τις νίκες και φαίνεται πως θα γίνει ακόμα μια μεγάλη «μάχη» για το ποιος θα κερδίσει στο αγώνισμα που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (24.02). Τα spoilers που κυκλοφορούν έχουν ήδη δείξει τον νικητή.

Στο αγώνισμα, που όπως φαίνεται κερδίζουν οι κόκκινοι, θα υπάρξει ωστόσο και μια άτυχη στιγμή. Η Ελευθερία Ελευθερίου θα τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο, με αποτέλεσμα άπαντες στο Survivor να παγώσουν. Θα φανεί το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τη γνωστή τραγουδίστρια και παίκτρια των μπλε κι αν αυτό είναι ικανό να επηρεάσει την περαιτέρω παρουσία της στο παιχνίδι.

Δεδομένα, πάντως, για κάποια παίκτρια της κόκκινης ομάδας, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τη δούμε στο Survivor. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24.02) αναμένεται να υπάρξει αποχώρηση με τρεις γυναίκες να είναι υποψήφιες. Σύμφωνα με τα spoilers, έχει γίνει μεγάλη ανατροπή στο φινάλε της ψηφοφορίας και φαίνεται πως θα υπάρξει εν τέλει αυτό που πολλοί περίμεναν.

Αν επαληθευτούν τα προγνωστικά και αποχωρήσει η Ανθή Σαλαγκούδη, θα μιλάμε για την πιο… πολυπόθητη αποχώρηση από το Survivor, για τους τηλεθεατές κυρίως, αφού δημιουργήθηκε μέχρι και hashtag από όσους την ήθελαν εκτός παιχνιδιού. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έχει ήδη ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι της επιστροφής προς την Ελλάδα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Πώς θα πάμε στα χωριά μας το Πάσχα - Όλα τα δεδομένα