MEDIA

Survivor: Αυτή η παίκτρια έφυγε από το παιχνίδι (24/2) - Δείτε το βίντεο της αποχώρησης

Survivor: Αυτή η παίκτρια έφυγε από το παιχνίδι (24/2) - Δείτε το βίντεο της αποχώρησης

Survivor Spoiler: Ποια παίκτρια αποχώρησε απόψε από το reality επιβίωσης τι σημαίνει αυτή η... απώλεια για την κόκκινη ομάδα.

Το Survivor συνεχίστηκε και τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν… αγριέψει καθώς οι περισσότερες συγκρούσεις έρχονται μεταξύ παικτών της ίδιας ομάδας. Οι κλίκες που έχουν σχηματιστεί βγάζουν στον «αφρό» όλες τις κόντρες και τις έριδες που υπάρχουν στις παραλίες των μπλε και των κόκκινων.

Έτσι, μετά τη σύγκρουση στους μπλε για τις προμήθειες και την επίθεση της Άννας Μαρίας Βέλλη στην Ελευθερία Ελευθερίου, πήραν σκυτάλη οι κόκκινοι με αφορμή την ψηφοφορία για το ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα έβαλαν όλοι με όλους επί της ουσίας, με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι στο επίκεντρο καθώς ήταν για ακόμα μια φορά υποψήφια, ενώ Μαριάνθη Κάσδαγλη και Σοφία Μαργαρίτη πήραν το μέρος της, όπως και ο Κώστας Παπαδόπουλος, εναντίον όλων των υπόλοιπων.

Πριν από τον αποχώρηση, όμως, στο Survivor υπήρξε αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας αλλά και φαγητού το οποίο κέρδισε η κόκκινη ομάδα.

Η ώρα της αποχώρησης

Για κάποια παίκτρια της κόκκινης ομάδας, αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδαμε στο Survivor. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/2) υπήρξε αποχώρηση με τρεις γυναίκες να είναι υποψήφιες.

Για μία ακόμα φορά, τα spoilers, έπεσαν μέσα και έγινε εν τέλει αυτό που πολλοί περίμεναν.

Τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν και από το παιχνίδι αποχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Αυτή, ήταν η πιο… πολυπόθητη αποχώρηση από το Survivor, για τους τηλεθεατές κυρίως, αφού δημιουργήθηκε μέχρι και hashtag από όσους την ήθελαν εκτός παιχνιδιού.

Οι πληροφορίες, αναφέρουν πως η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έχει ήδη ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι της επιστροφής προς την Ελλάδα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Πώς θα πάμε στα χωριά μας το Πάσχα - Όλα τα δεδομένα