MEDIA

Άνθιμος Ανανιάδης: Η συγκίνηση για τον Κώστα Βουτσά - «Ήταν ο καλύτερός μου φίλος»

Άνθιμος Ανανιάδης: Η συγκίνηση για τον Κώστα Βουτσά - «Ήταν ο καλύτερός μου φίλος»
INTIME

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Βουτσά το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο, στις 26 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης αρχικά αναφέρθηκε στην νέα ταινία με τίτλο «The Greek Job» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος και στην οποία συμμετείχε ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς.

Με εμφανή τη συγκίνηση στο πρόσωπό του ο Άνθιμος Ανανιάδης αναφέρθηκε στα πλάνα που έχουν μαζί με τον Κώστα Βουτσά αλλά και στο πώς «έφυγε» ο μεγάλος Έλληνας κωμικός.

«Έχουμε πλάνα με τον Κώστα Βουτσά τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε. Έχουμε και τη μεγάλη τιμή… Πάντα συγκινούμαι γιατί έγινε μέσα στην όλη πράξη της ταινίας. Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια καταστροφή και πήραμε τηλέφωνο, τον πήγαμε στο νοσοκομείο και "έφυγε" μέσα σε έναν μήνα. Είναι τεράστια τιμή, όμως, να είναι το πνεύμα του εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθούν οι σκηνές στις οποίες θα συμμετείχε ο Κώστας Βουτσάς, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ο καλύτερός μου φίλος».

«Χρόνια έλεγα στον Κώστα (σ.σ. Βουτσά) ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου και βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρόνων και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος ο Κώστας» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Άνθιμού Ανανιάδη, ο οποίος ήταν θετός γιός του Κώστα Βουτσά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Ελασσόνα: Ενεργοποιήθηκε νέος κλάδος του ρήγματος – Κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας