MEDIA

Survivor spoiler σήμερα 9/3: Κόλαση στη μπλε παραλία - Άγρια κόντρα στους κόκκινους

Survivor spoiler σήμερα 9/3: Κόλαση στη μπλε παραλία - Άγρια κόντρα στους κόκκινους

Survivor Spoiler 9/3: Το κλίμα αρχίζει και χαλάει και στην κόκκινη ομάδα

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στον Άγιο Δομίνικο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Ας πάρουμε πρώτα την ηττημένη ομάδα της πρώτης ασυλίας, τους μπλε. Εκεί η κόντρα μεταξύ Σάκη και Τζέιμς συνεχίζεται ενώ στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/3) είδαμε την παρέα του «πρίγκιπα» να κάνει επίθεση στον Πάνο Καλλίδη.

Ο τραγουδιστής έφτασε στα όρια του, λέγοντας κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας μπροστά στην κάμερα, πως σκέφτεται ακόμα και την οικειοθελή αποχώρηση. Μετά από τη ψηφοφορία, ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε πρώτος υποψήφιος και περιμένουμε να δούμε ποιον παίκτη θα δώσει η Άννα Μαρία ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

Και αν νομίζατε πως τα πράγματα στην κόκκινη ομάδα είναι τέλεια, κάνετε λάθος. Μπορεί να κέρδισαν την πρώτη ασυλία, όμως απόψε χάνουν και έτσι θα κληθούν να ψηφίσουν και εκείνοι έναν παίκτη, ενώ θα βγει ακόμα ένας από εκείνον που θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε μία κόντρα που ξεκινάει ανάμεσα στον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Η αλήθεια είναι πως ο πρώτος είναι πεσμένος αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα αλλά και σχετικά απομονωμένος στην καλύβα, καθώς επιλέγει να περνάει χρόνο μόνος τους. Μην ξεχνάμε πως πριν λίγες μέρες είχε γίνει θέμα ανάμεσα στους κόκκινους για το φαγητό του Κοψιδά, με τον ίδιο τελικά να δηλώνει πως δεν θέλει παραπάνω μερίδα από κανέναν.

Μένει να δούμε αν η αιτία της σημερινής διαμάχης τους θα είναι η ήττα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ή αν υπάρχει κάτι άλλο που μάθουμε απόψε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ανησυχία για αρνητικό ρεκόρ Μαρτίου – Πάνω από 2.000 καταγράφηκαν τις πρώτες ώρες