MEDIA

Survivor - spoiler: Ο μεγάλος νικητής – Η διαρροή που όλοι περίμεναν

Survivor - spoiler: Ο μεγάλος νικητής – Η διαρροή που όλοι περίμεναν

Survivor - spoiler: Ποιος Τζέιμς, ποιος Μπάρτζης και ποιο; «Κόρο»; Ένας είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, αν και στην υπόθεση Τριαντάφυλλου, φαίνεται πως έχει διαλέξει λάθος στρατόπεδο. 

Μπορεί το Survivor 2021 να θέλει ακόμα πολλούς μήνες για να ολοκληρωθεί, ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει για την αγωνιστικότητα, τη στάση και τον χαρακτήρα τους, κερδίζοντας τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Αν και η ανακοίνωση του... δημοφιλέστερου παίκτη έχει πάψει να ισχύει, είναι εμφανές από τα σχόλια στα social media πως ορισμένο έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι εκφράζουν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στα social media.

Ο Τζέιμς θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ίσως ο... πολυνίκης του φετινού Survivor, όμως ο χαρακτήρας του κρίνεται αρνητικά από τους τηλεθεατές και είναι βέβαιο πως αν βγει στο... τάκο ο κόσμος θα τον γυρίσει με συνοπτικές διαδικασίες στην Ελλάδα.

Όσο για τον Νίκο Μπάρτζη, στην άρχη έδειχνε να χαίρε της συμπάθειας των τηλεθεατών, όμως, τα «κολλιτιλίκια» με τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία τον έχουν φέρει σε δυσμενή θέση, με τα σχόλια εναντίον του να είναι δεκάδες σε κάθε επεισόδιο.

Πάμε και στους «κόκκινους». Πολλοί ενδεχομένως να θεωρούν τον Κορόμι μεγάλο φαβορί, ωστόσο, αν και πολύ δυνατός σωματικά, στα αγωνίσματα είναι ασταθής, ενώ η συμπεριφορά του απέναντι στον Τριαντάφυλλο φαίνεται πως του βγήκε σε κακό, αφού τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι κυρίως αρνητικά.

Αρχικά βλέπαμε και τον Κοψιδά να φτάνει μακριά, όμως διακρίνουμε πως οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν, με το ίδιο να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, έχοντας κυιολεκτικά αποστεωθεί.

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη, αν και είναι πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό, παρά το χαμό που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες και τις κατηγορίες των συμπαικτών του, δεν φαίνεται ικανός να φτάσει πολύ μακριά, μιας και αγωνιστικά είναι αδύναμος.

Πάμε και στα φαβορί τώρα. Από τους άνδρες, αυτός που έχει κερδίσει τη συμπάθεια των τηλεθεατών είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστής είναι εξαιρετικός στα αγωνίσματα, ενώ αν δεν είχε εμπλακεί στις κατηγορίες κατά του Τριαντάφυλλου, ο κόσμος θα τον έβγαζε από τώρα νικητή. Ακόμα κι έτσι όμως, θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο.

Κρατάμε όμως και μια μεγάλη έκπληξη και αυτή είναι να ανακηρυχθεί νικητής του παιχνιδιού γυναίκα. Ποια μπορεί όμως να «σπάσει» την ανδροκρατία; Μόνο η Καρολίνα Καλύβα, η πιο δυνατή γυναίκα του παιχνιδιού που έχει φροντίσει παράλληλα να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να μένει μακριά από κόντρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.