Η Φάρμα: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε (videos)

Newsbomb

Η Φάρμα: Για ποιον παίκτη τελείωσε νωρίς το παιχνίδι

Από την Παρασκευή (12/3) η Φάρμα επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσω του ΑΝΤ1. Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίσαμε τους παίκτες, Κωνσταντίνος Μακρής ή Ντούπης βγήκε αρχηγός της εβδομάδας, ενώ Σοφία Παυλίδου και Θανάσης Πάτρας τέθηκαν υπηρέτες της Φάρμας.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (13/3) είχαμε την πρώτη αποχώρηση από τη Φάρμα και με το καλημέρα είδαμε πως οι παίκτες θα δίνουν σκληρές μάχες για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο πρώτος μονομάχος έπρεπε να επιλεχθεί από τον αρχηγό ανάμεσα από τους δύο υπηρέτες. Ο Κωνσταντίνος Μακρής επέλεγε τον Θανάση Πάτρα και αναμέναμε το δεύτερο μονομάχο. Πρώτα οι άνδρες αγωνίστηκαν για την ασυλία ώστε να εξαιρεθούν από τη διαδικασία. Νικητής ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και έτσι ο Θανάτης Πάτρας έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους υπόλοιπους άνδρες, τον δεύτερο μονομάχο.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, έδειξε τον Παναγιώτη Χατζόπουλο και έτσι είδαμε ανάμεσά τους την πρώτη μάχη για παραμονή στη Φάρμα.

Μετά από πέντε δοκιμασίες, ο Παναγιώτης συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς και έτσι ήταν εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Νέα μετάλλαξη από την Ιαπωνία ανησυχεί τους επιστήμονες - Ποια τα χαρακτηριστικά της

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved