Εκτός αέρα η «Φωλιά των ΚουΚου» και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» - Τι συνέβη

Newsbomb

Τα νέα δεδομένα τα οποία έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού φέρνουν αναπάντεχες εξελίξεις και στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Το πρωί της Πέμπτης, οι τηλεθεατές αντί να δουν την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στον «αέρα» του Star Channel, αντίκρισαν σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef.

Οι εκπομπές «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Πέμπτη (18/03) δε μεταδόθηκαν εξαιτίας ενός ύποπτου κρούσματος κορονοϊού ανάμεσα στους εργαζόμενους της παραγωγής και για προληπτικούς λόγους ο σταθμός αποφάσισε να αναβάλει την προβολή τους.

Και οι δυο εκπομπές του Star λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και για την προστασία της υγείας των συντελεστών τους αλλά και για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Όλοι οι συντελεστές έχουν υποβληθεί σε μοριακά tests και βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε την ανακοίνωση της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Αγαπητοί φίλοι, σήμερα οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" δε θα είναι στην τηλεοπτική σας συντροφιά. Μία υποψία κρούσματος COVID μας αναγκάζει για προληπτικούς λόγους να αναβάλουμε την εκπομπή και να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των συντελεστών της. Θα είμαστε σε αναμονή των μοριακών tests και φυσικά σε επικοινωνία για το πότε θα είμαστε ξανά μαζί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ρεκόρ εισαγωγών στην Αττική - Κλινική covid και στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά»

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved