MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: «Βόμβα» - Η αποκάλυψη της Βιολέτας για Μιλτιάδη και Ανέτ (vid)

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», το μέλλον της Βιολέτας και του Μιλτιάδη και τις αδελφές Σταμίρη.

«Τρίτη χρονιά για τις “Άγριες Μέλισσες”. Πάμε πολύ ωραία. Να δούμε ποιοι θα είμαστε. Εγώ δεν έχω συζητήσει ακόμη», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Και πρόσθεσε: «Έχω ακούσει και εγώ ότι ο Μιλτιάδης και η Ανέτ μπορεί να μην συνεχίσουν. Τον Μιλτιάδη μου τον αγαπώ και αγαπώ και τον Γιώργο Γάλλο που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ηθοποιός και νιώθω τόσο τυχερή που τον γνώρισα».

«Έχουμε γυρίσει μια σκηνή που ο Λάμπρος σκέφτεται να βάλει τον Μιλτιάδη σε ψυχιατρική κλινική, αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετη, γνωρίζοντας όσα έχει περάσει εκεί», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά και αποκάλυψε πως μπορεί εκείνος στα επόμενα επεισόδια να δούμε ότι κόβει από μόνος του τα χάπια που του δίνουν οι γιατροί.

«Αρχές Ιουνίου ολοκληρώνονται τα γυρίσματα», στις Άγριες Μέλισσες ανέφερε η ηθοποιός και αποκάλυψε πως δεν διαρρέουν τα spoilers από τους ηθοποιούς.

Τέλος, για τις αδελφές Σταμίρη και το αν θα γίνει και νέο δικαστήριο είπε: «Θα μαθευτεί το μυστικό και δεν ξέρω τι θα γίνει με τις αδελφές Σταμίρη».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το ποιοι θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανικά ΜΜΕ: Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Καραϊβάζ - Σχετίζεται η δολοφονία με το οργανωμένο έγκλημα;