MEDIA

Masterchef 5: Τα μαύρα και κόκκινα κουτιά δυσκολεύουν τους παίκτες – Γυρίζεται ήδη ο τελικός

Masterchef 5: Τα μαύρα και κόκκινα κουτιά δυσκολεύουν τους παίκτες – Γυρίζεται ήδη ο τελικός

Masterchef 5: Το τελευταίο επεισόδιο πριν από το Πάχα θα προβληθεί από το Star απόψε, Μεγάλη Τρίτη (27.04) στις 21:00.

Η αποχώρηση της Λίας Μακροστεργίου στο επεισόδιο του Masterchef 5 τη Μεγάλη Δευτέρα ήταν η τελευταία πριν την τελική δεκάδα. Πλέον, βρισκόμαστε οριστικά στο Top-10 του φετινού διαγωνισμού και στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα πάρει το έπαθλο και το βραβείο των 50.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, αναμένεται να δούμε τα «πιο δύσκολα 45 λεπτά του διαγωνισμού», όπως αναφέρεται και στην αναγγελία του από το Star. Οι παίκτες θα κληθούν να ανοίξουν τα μαύρα και τα κόκκινα κουτιά στη διαδικασία του Mystery Box και σύμφωνα με τους κριτές ο νικητής θα τα… πάρει όλα.

Η κάρτα ασυλίας του Masterchef, πάντως, δεν θα είναι ξανά διαθέσιμη για φέτος και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ πιο δύσκολα αφού όσο περνούν οι δοκιμασίες έρχεται ολοένα και πιο κοντά ο τελικός.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο τελικός του Masterchef ήδη γυρίζεται σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής. Υπάρχουν πληροφορίες πως ήδη έχει γυριστεί το μεγαλύτερο μέρος του και απομένει μόνο να γυριστεί η τελευταία δοκιμασία, ανάμεσα στους δυο παίκτες που έφτασαν ως το τέλος του δρόμου.

Ως συνήθως, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η ανάδειξη του νικητή, θα προβληθεί ζωντανά από το Star.

Masterchef Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τον νικητή

Αν και υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι τον τελικό του φετινού Masterchef, ήδη υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το «ζευγάρι» των φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τις 50.000 ευρώ και το τρόπαιο. Σύμφωνα με αυτές, οι δυο που καταφέρνουν να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου είναι ο Διονύσιος και η Μαργαρίτα! Η τελευταία, θυμίζουμε, είχε καταφέρει να κερδίσει και στο Silver Award, κατακτώντας το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο; Όπως αναφέρουν τα τελευταία spoilers, αν και άγνωστο το κατά πόσο μπορεί να είναι ακριβή καθώς έχουμε ακόμα αρκετά επεισόδια και πιθανόν ο τελικός να μην έχει «γυριστεί» ακόμα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδου είναι η θριαμβεύτρια του φετινού Masterchef. Κοινώς, τα πήρε όλα… κι έφυγε!

Ποια είναι η Μαργαρίτα του Masterchef

Η Μαργαρίτα ήρθε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της.

Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ. Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και ήταν αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5. Φαίνεται πως τα κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Τζανάκη στο Newsbomb.gr: Θα έχουμε 400 – 500 θανάτους την εβδομάδα έως 25 Μαΐου