MEDIA

MasterChef: Αυτός ο παίχτης αποχώρησε - Η συγκινητική εξομολόγηση

MasterChef

H αποχώρηση της Λίας από το MasterChef, έφερε στο «φως» και μια συγκινητική εξομολόγηση για τη ζωή της και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

Αντιμέτωποι ήταν ο Παύλος Χάππιλος και η Λία Μακροστεργίου, οι οποίοι διεκδίκησαν μία θέση στην τελική δεκάδα του MasterChef.

Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση έκρυβε σχεδόν όλη την Ελλάδα και ήταν εμπνευσμένο από έναν chef διακεκριμένο για την αγάπη του στις πρώτες ύλες, τη στήριξή του στους Έλληνες μικροπαραγωγούς, λάτρη της παράδοσης και άξιο εκφραστή της ελληνικής κουζίνας.

Πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες έως τώρα στο MasterChef, στην οποία η Λία δεν τα κατάφερε και αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι μαγειρικής.

Η Λία δεν έδωσε καν πιάτο στους τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο καθώς και στον καλεσμένο τους, δίνοντας αυτομάτως την θέση της παραμονής στον Παύλο, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα για την αποχώρηση της φίλης του.

Λίγο μετά την αποχώρησή της, η Λία προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη ζωή της και συγκίνησε με τα λόγια της για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε:

«Αυτά που ήταν να πάρω εδώ μέσα τα πήρα, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Θέλω να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη ζωή μου. Έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου, το να είμαι 4 μήνες κάπου, φροντίζοντας μόνο τον εαυτό μου, χωρίς να έχω το βάρος της βιοπάλης.

Ευθύνες, ευθύνες… και το κακό είναι ότι όλα αυτά ξεκίνησαν πολύ νωρίς. Εγώ 15 χρονών ξεκίνησα να δουλεύω, στα 16 μου ζούσα στην Αθήνα μόνη μου.

Ενοίκια, δυο δουλειές, δεν μπορούσα να τελειώσω τη σχολή μου… Μιλούσα με τις φίλες και μου έλεγαν ότι θα κατέβουν στην παραλία και εγώ τέλειωνα από τη μια δουλειά και πήγαινα στην επόμενη. Έλεγα γιατί εγώ να μη ζω έτσι ανέμελα… Γιατί να μην είναι και μένα λυμένα τα προβλήματά μου…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού: Το χρονοδιάγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας - Από 5 Μαΐου στο πρόγραμμα και της J&J