MEDIA

Survivor Spoiler (27.04): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler (27.04): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση
Twitter

Survivor Spoiler: Ένας στίβος μάχης γεμάτος δυσκολίες θα φέρει εντάσεις κι ένα μεγάλο ντέρμπι για τη δεύτερη ασυλία ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε στον Άγιο Δομίνικο. Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση μετά το Συμβούλιο του Νησιού.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον παρά την αποχώρησή του από το Survivor, λόγω των όσων αποκαλύπτει στις πρώτες του συνεντεύξεις, ωστόσο στον Άγιο Δομίνικο η «μάχη» των μπλε με τους κόκκινους συνεχίζεται. Στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (26.04) είδαμε τους δεύτερους να κερδίζουν μετά από καιρό σε αγώνισμα ασυλίας και αυτό ήταν αρκετό για να φέρει ξανά νέο κύκλο… αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Πρωταγωνιστής, ως συνήθως, ήταν ο Τριαντάφυλλος που «αρπάχτηκε» και πάλι με τον «Κόρο», ωστόσο, δεν έλειψαν και τα «καρφιά» από πλευράς κόκκινων για το δίδυμο των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη. Οι δυο τελευταίοι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και με παίκτες της δικής τους ομάδας, αφού δεν είναι λίγοι οι μπλε που σχολιάζουν αρνητικά τη συμπεριφορά των δυο παικτών και το γεγονός ότι έχουν απομονωθεί από τους υπόλοιπους.

Στο σημερινό (27.04) επεισόδιο του Survivor, πάντως, οι παίκτες των δυο ομάδων θα βάλουν στην άκρη τις εσωτερικές διαφορές και θα τα δώσουν όλα σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης.

Εκεί θα γίνει ένα τεράστιο ντέρμπι για το ποιος θα κερδίσει στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας και δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι μπλε είναι αυτοί που θα καταφέρουν να επικρατήσουν και θα ισοφαρίσουν σε 1-1 τις νίκες αυτής της εβδομάδας.

Αυτό σημαίνει πως στο Συμβούλιο του Νησιού αυτή τη φορά θα κληθούν να ψηφίσουν οι κόκκινοι. Όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, αναφέρουν πως την ατομική ασυλία θα πάρει ο Ηλίας Μπόγδανος και θα προτείνει για δεύτερο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ κλασικά μέσα από την ψηφοφορία θα είναι στον «τάκο» για άλλη μια φορά ο Τριαντάφυλλος.

Το «ζουμί», όμως, είναι στο ποιον θα «δώσει» από πλευράς μπλε ο Παύλος Γαλακτερός, για να είναι υποψήφιος μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, που ήδη έχει προκύψει από τη χθεσινή ψηφοφορία της ομάδας. Τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν πως ο παίκτης που θα βγει στον «τάκο» θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής.

Για πρώτη φορά ο «πρίγκιπας» του Survivor θα αντιμετωπίσει αρκετά μεγάλα ζόρια ενώ υποστήριξη επί της ουσίας θα βρει μόνο από τον Νίκο Μπάρτζη. Κι αυτό θα είναι αρκετό για να αρχίσει ένας νέος κύκλος εντάσεων και ίντριγκας στον Άγιο Δομίνικο, διατηρώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον των φανατικών τηλεθεατών του Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Τζανάκη στο Newsbomb.gr: Θα έχουμε 400 – 500 θανάτους την εβδομάδα έως 25 Μαΐου