MEDIA

Survivor: Ζήτησε να φύγει ο Τριαντάφυλλος - Νέα κόντρα με Κόρο

Survivor

Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή ξάφνιασε τους παίκτες των δυο ομάδων και ήταν το θέμα συζήτησης στο επεισόδιο της Τετάρτης - Τι συνέβη με τον Τριαντάφυλλο και ζήτησε να αποχωρήσει 

Το «φάντασμα» του Τζέιμς Καφετζή πλανάται στον Άγιο Δομίνικο. Η οικειοθελής αποχώρηση του «πρίγκιπα» από το Survivor ξάφνιασε τους παίκτες των δυο ομάδων και ήταν το θέμα συζήτησης στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/5).

Ο Ηλίας Μπόγδανος χάρηκε που δεν έφυγε ο φίλος του Γιώργος Κόρομι, ωστόσο, οι υπόλοιποι έδειξαν σοκαρισμένοι από την απόφαση του «πρίγκιπα». Το βράδυ μετά το συμβούλιο το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το «αντίο» ενός εκ των φαβορί για να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης κάτι που έχει στεναχωρήσει τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη.

Οι εναπομείναντες Survivors συνέχισαν το πρωί να σχολιάζουν τα όσα προηγήθηκαν στο βραδινό συμβούλιο της Τρίτης, κάνοντας εκτιμήσεις για το εάν θα μπορέσει να το ξεπεράσει ο κολλητός του. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν αρκετοί παίκτες θα επιχειρήσουν να πλησιάσουν τον αγρότη για να του φτιάξουν την ψυχολογία.

Οι μπλε αναγκάστηκαν να δώσουν την μάχη τους για την επικοινωνία και το σπιτικό φαγητό χωρίς και το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο πήγε για εξετάσεις. Απουσίες είχαν και οι κόκκινοι, αφού εκτός του «συνήθη ύποπτου» Τριαντάφυλλο που επικαλέστηκε ξανά ενοχλήσεις, εκτός μάχης τέθηκε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος λόγω τραυματισμού.

Βέβαια οι τρεις που απέμειναν (Κορο, Ελένη και Μαριαλένα) είχαν πλεονέκτημα γιατί Τριαντάφυλλος έμεινε εκτός δράσης χωρίς έγκρισή γιατρού και το πέναλτι ήταν ο Κόρο σε κάθε του run να έχει προβάδισμα πέντε δευτερολέπτων.

Στον στίβο μάχης οι παίκτες έπρεπε να τραβήξουν ένα άδειο έλκηθρο στην άμμο μέχρι να φτάσουν στους στόχους. Οι μπλε με ένα εντυπωσιακό σερί έκαναν το 6-1. Οι κόκκινοι μείωσαν σε 9-5, αλλά η Μαριαλένα «σφράγισε» τη νίκη των μπλε με 10-5.

Ήταν η τρίτη σερί νίκη των μπλε για το έπαθλο επικοινωνίας που φάνηκε να ενοχλεί τους κόκκινους που για τρίτη εβδομάδα δεν θα είχαν την ευκαιρία να δουν σε βίντεο μηνύματα της οικογένειας τους.

Ο Τριαντάφυλλος, παρότι δεν αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει πάλι έξαλλο τον Γιώργο Κόρομι με το σχόλιο του ότι οφείλει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο στον Τζέιμς που αποχώρησε.

Την στιγμή που ο Κόρο άρχισε να μιλάει για τη χαρά του που θα ακούσει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα αφού είχαν κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε τον Τριαντάφυλλο να μουρμουρίζει.

Ο Τριαντάφυλλος για μια ακόμη φορά τον έκανε ακόμη πιο έξαλλο όταν του είπε πως έπρεπε να πει «ευχαριστώ» στον James που αποχώρησε καθώς, όπως είπε ο Ντάφυ, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, θα ήταν εκείνος που θα έφευγε. Στη μέση μπήκε ο Γιώργος Λιανός κι έτσι σταμάτησε εκεί η κουβέντα.

Ο τραγουδιστής, νιώθοντας υπεύθυνος για την ήττα, ανακοίνωσε πως για να μην συνεχίσει να κάνει κακό στην ομάδα του θα ήθελε να αποχωρήσει και αυτός απο τον Άγιο Δομίνικο. Οι υπόλοιποι κόκκινοι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και του ζήτησαν να το σκεφτεί ξανά πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Οι κόκκινοι αν και θεωρούν πως ο Νταφυ πρέπει να αγωνίζεται, όπως έκανε και η Ανθή Σαλαγκούδη, επιχείρησαν να τον μεταπείσουν σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεωρεί ότι ο η «νέα Σαλαγκούδη στο χειρότερο της», προσπάθησε να τον κάνει να νιώσει άσχημα που δεν έπαιξε.

Η Καρολίνα Καλύβα εκνευρίστηκε με τον Τριαντάφυλλο, σχετικά με τα όσα είπε για τον Κόρο, ενώ μαζί της έδειξε να συμφωνεί και ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι τρεις μπλε νικητές μετά το σπιτικό τους φαγητό πήγαν με γεμάτο το στομάχι και παρακολούθησαν τα βίντεο που τους είχε στείλει η οικογένεια τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει την Παρασκευή: Τέλος τα SMS, στις 00:30 η απαγόρευση κυκλοφορίας - Πώς θα πάμε σε νησιά