MEDIA

Survivor Spoiler 2/6: Ποιος αποχωρεί σήμερα – Τεράστια ανατροπή και έκπληξη

Survivor Spoiler 2/6: Ποιος αποχωρεί σήμερα – Τεράστια ανατροπή και έκπληξη
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Ημέρα αποχώρησης από το ριάλιτι επιβίωσης και έρχεται μια τεράστια έκπληξη στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι εντάσεις και οι ανατροπές έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στο Survivor. Οι παίκτες λιγοστεύουν, πλέον οι αγώνες για την ασυλία γίνονται ολοένα και πιο σημαντικοί και οι ψηφοφορίες πολύ πιο δύσκολες. Βλέπετε, παρά το γεγονός ότι έχουν σχηματιστεί δυο ομάδες μέσα στο παιχνίδι, οι «Amigos» και η «οικογένεια», έχουν αρχίσει να υπάρχουν και εσωτερικές διαμάχες που πιθανότατα στις επόμενες ψηφοφορίες να παίξουν τον ρόλο τους.

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα για αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα. Η τελευταία είχε κερδίσει την πρώτη ασυλία και «έδωσε» τον Σάκη, ενώ εκείνος έκανε το ίδιο όταν κέρδισε τη δεύτερη ασυλία. Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα είχαν αναδειχθεί υποψήφιοι από την κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως ήρθε η ώρα για να πει αντίο στο Survivor ο Τριαντάφυλλος. Μετά από 10 ψηφοφορίες από τις οποίες βγήκε αλώβητος, ο γνωστός τραγουδιστής και πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, στην 11η θα αποχαιρετήσει συμπαίκτες και τηλεοπτικό κοινό καθώς σύμφωνα με τα spoilers είναι ήδη… στο ξενοδοχείο!

Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, βέβαια, αν επιβεβαιωθεί, θα φέρει και μεγάλες ανατροπές στους συσχετισμούς που δημιουργούνται πλέον στο Survivor. Επί της ουσίας Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα μείνουν οι δυο τους, απέναντι στην πεντάδα των «Amigos» και μένει να δούμε αν αυτή η δυνατή ομάδα θα «σπάσει» όσο προχωράει το παιχνίδι που πλέον, θυμίζουμε, ότι είναι ατομικό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η νέα φωτογραφία της Ιωάννας μετά το χειρουργείο