MEDIA

Survivor: Έγινε η αποχώρηση που όλοι περίμεναν (2/6) - Πανηγύρια και συγκίνηση στον Άγιο Δομίνικο

Survivor - Αποχώρηση
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Ημέρα αποχώρησης από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν η αποψινή και ήρθε η τεράστια έκπληξη από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι εντάσεις και οι ανατροπές έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στο Survivor.

Οι παίκτες λιγοστεύουν, πλέον οι αγώνες για την ασυλία γίνονται ολοένα και πιο σημαντικοί και οι ψηφοφορίες πολύ πιο δύσκολες.

Βλέπετε, παρά το γεγονός ότι έχουν σχηματιστεί δυο ομάδες μέσα στο παιχνίδι, οι «Amigos» και η «οικογένεια», έχουν αρχίσει να υπάρχουν και εσωτερικές διαμάχες που πιθανότατα στις επόμενες ψηφοφορίες να παίξουν τον ρόλο τους.

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα για αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα.

Η τελευταία είχε κερδίσει την πρώτη ασυλία και «έδωσε» τον Σάκη, ενώ εκείνος έκανε το ίδιο όταν κέρδισε τη δεύτερη ασυλία. Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα είχαν αναδειχθεί υποψήφιοι από την κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού.

Αυτός αποχώρησε από το παιχνίδι

Η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός, προκάλεσε πανηγύρια στην πλεοψηφία των παικτών του Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου είναι ο παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι.

Μετά από 10 ψηφοφορίες από τις οποίες βγήκε αλώβητος, ο γνωστός τραγουδιστής και πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, στην 11η αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τηλεοπτικό κοινό.

Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, θα φέρει και μεγάλες ανατροπές στους συσχετισμούς που δημιουργούνται πλέον στο Survivor. Επί της ουσίας Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα μείνουν οι δυο τους, απέναντι στην πεντάδα των «Amigos» και μένει να δούμε αν αυτή η δυνατή ομάδα θα «σπάσει» όσο προχωράει το παιχνίδι που πλέον, θυμίζουμε, ότι είναι ατομικό…

Το παιχνίδι αλλάζει - Όλοι θα παίζουν με όλους

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις που θα καθορίσουν την πορεία του παιχνιδιού.

Όλοι θα παίζουν με όλους σε ατομικά αγωνίσματα. Θα γίνονται 3 συμβούλια την εβδομάδα και οι υποψήφιοι θα είναι κάθε εβδομάδα τρεις.

Οι τρεις υποψήφιοι θα βγαίνουν από τους νικητές των ατομικών αγωνισμάτων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η νέα φωτογραφία της Ιωάννας μετά το χειρουργείο