MEDIA

Survivor Τελικός: Σάκης και Ηλίας διεκδικούν απόψε τις 100.000 ευρώ – Όλα όσα είδαμε στον ημιτελικό

Σάκης - Μαριαλένα - Ηλίας - Survivor Ημιτελικός

Survivor: Τρίτη η Μαριαλένα, τέταρτος ο Γιώργος Κόρομι – Όλα όσα είδαμε στο Άλσος Βεΐκου

Το Survivor ρίχνει απόψε αυλαία μετά από 6 μήνες, με τον μεγάλο τελικό να πραγματοποιείται στο Άλσος Βεΐκου. Εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος, με το κοινό να αποφασίζει ποιος από τους δύο θα πάρει τα 100.000 ευρώ.

Στον χθεσινό ημιτελικό είδαμε τον Γιώργο Κόρομι να βγαίνει αρχικά εκτός, με το τηλεοπτικό κοινό να δείχνει την προτίμησή του στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και να περνάει στην τριάδα μαζί με τους Σάκη και Ηλία.

Στη συνέχεια οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και πάλι, με τους τηλεθεατές να καλούνται να ψηφίσουν τους δύο παίκτες που θέλουν να δουν στον μεγάλο τελικό.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Μαριαλένα πήρε την τρίτη θέση και τον τίτλο του φετινού Survivor και μαζί και τις 100.000, θα διεκδικήσουν Σάκης και Ηλίας.

Με πέντε απουσίες ο ημιτελικός

Κατά την έναρξη του ημιτελικού, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε το κοινό αλλά και τους πρώην παίκτες που βρέθηκαν στο Γαλάτσι. Εκεί δεν ήταν όλοι όμως καθώς ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως για προσωπικούς λόγους θα απουσιάσουν ο Αλέξης Παππάς, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Νικολέτα Μαυρίδη και η Χριστίνα Κεφαλά.

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, η Νικολέτα Μαυρίδη έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία ενημέρωσε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μετά από το rapid test που έκανε στο θέατρο και έτσι χρειάστηκε να αποχωρήσει.

Όσο για τον Τζέιμς Καφετζή; Ο «πρίγκιπας» βρέθηκε πριν την έναρξη του ημιτελικού με την σύντροφό του Maxine στο Γαλάτσι όμως ξαφνικά... εξαφανίστηκε. Λίγη ώρα αργότερα, ο Ροδίτης «εμφανίστηκε» στο Instagram και έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση, χωρίς να δίνει ωστόσο σαφή εξήγηση για τον λόγο της απουσίας του και στη συνέχεια προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση, στην οποία μας ενημέρωσε πως παρακολουθεί τον ημιτελικό από την τηλεόραση, απαθανατίζοντας παράλληλα την σύντροφό του, Maxine.

Οι αστείες στιγμές, τα κιλά του Τριαντάφυλλου και οι μεταμορφώσεις των παικτών

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, η παραγωγή του Survivor ετοίμασε αρκετά βίντεο με αστείες στιγμές από αυτούς τους 6 μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και βίντεο που συγκίνησαν τους πάντες.

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από το Survivor 2021:

Παλιές στιγμές των παιχτών στο Survivor

Αξέχαστες φάσεις από τα Συμβούλια του Νησιού

Οι μεταμορφώσεις των παιχτών στο Survivor

Πόσα κιλά έχει πάρει πάλι ο Τριαντάφυλλος;

Οι πιο δύσκολες στιγμές στο Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Όλες οι αλλαγές σε ταξίδια με πλοίο, εστίαση και Δημόσιο - Τι ισχύει από σήμερα