MEDIA

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης πρόδωσε κατά λάθος το «μυστικό» της παραγωγής (video)

Σάκης Κατσούλης Survivor

Survivor: Η μικρή γκάφα του Σάκη Κατσούλη – Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιανός

Χθες (4/7) πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor, με τους Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο να παίρνουν το «εισιτήριο» για τον αποψινό τελικό.

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού είδαμε πολλές στιγμές από τους τέσσερις φιναλίστ, αλλά και από τους παίκτες που πέρασαν από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να σχολιάσει ένα βίντεο από τις στιγμές που περνούσαν οι παίκτες στα συμβούλια του νησιού, όμως κατά λάθος πρόδωσε ένα μυστικό της παραγωγής.

«Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία! Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, ο οποίος πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγε… “παιδιά, όχι, θα πιω λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος. Ε, “θα πιω λίγο τσάι” μας έλεγε», είπε ο Ευβοιώτης παίκτης.

Τότε ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να σώσει την κατάσταση και εξήγησε στους τηλεθεατές πως λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, η παραγωγή έδινε λίγο καφέ στους παίκτες για να μένουν ξύπνιοι.

«Άντε να την κάνω εγώ την αποκάλυψη, παιδιά. Μερικές φορές το γύρισμα του συμβουλίου μπορεί να πήγαινε μία και δύο η ώρα τη νύχτα, επομένως χρειαζόταν ένα boost… Τόσο δα, μισό δαχτυλάκι» είπε ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Όλες οι αλλαγές σε ταξίδια με πλοίο, εστίαση και Δημόσιο - Τι ισχύει από σήμερα