MEDIA

Νικητής Survivor: Η μεγάλη «μάχη» του Σάκη Κατσούλη με τον Ηλία Μπόγδανο – Ποιος έχει προβάδισμα

Νικητής Survivor: Η μεγάλη «μάχη» του Σάκη Κατσούλη με τον Ηλία Μπόγδανο – Ποιος έχει προβάδισμα

Survivor: Η μεγάλη ώρα για την ανάδειξη του νικητή, που θα πάρει το έπαθλο αλλά και τις 100.000 ευρώ, έφτασε.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα ρίξει αυλαία το βράδυ της Τρίτης (05.07) στο Γαλάτσι, με την ολοκλήρωση του Live του μεγάλου τελικού. Το Survivor μετά από περίπου επτά μήνες φτάνει στο τέλος του και ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του νικητή όταν θα ολοκληρωθεί το φαντασμαγορικό σόου που έχει ετοιμάσει η παραγωγή του παιχνιδιού.

Στον τελικό, μετά τα όσα έγιναν στον ημιτελικό της Κυριακής όπου αρχικά έμεινε εκτός ο Κόρο και στη συνέχεια η Μαριαλένα, έχουν φτάσει τα δυο μεγάλα φαβορί. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι οι δυο παίκτες που έχουν φτάσει στην… πηγή και μένει να δούμε ποιος θα πιει το… νερό της επιτυχίας.

Ποιος θα είναι αυτός που θα κατακτήσει τον τίτλο του Survivor αλλά και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ που θα πάει στον μεγάλο νικητή. Αυτή τη φορά διαρροές και «spoilers» δεν υπάρχουν, αφού διεξάγεται ψηφοφορία και θα συνεχίσει να διεξάγεται από την ώρα που θα αρχίσει το Live μέχρι να ανακοινωθεί ότι έκλεισαν οι ηλεκτρονικές κάλπες…

Survivor τελικός: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές αποδόσεις, «μάχη» στα social media

Η μάχη ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του φετινού ριάλιτι είναι αμφίρροπη, καθώς αμφότεροι έχουν πλάι τους μεγάλη μερίδα του κόσμου, όμως οι στοιχηματικές έχουν βγάλει το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχήματα μεγάλος νικητής του Survivor θα είναι ο Σάκης Κατσούλης, αφού η απόδοσή του αν κερδίσει είναι 2,75, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος έχει απόδοση 4,00.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα δείχνουν οι εν λόγω αποδόσεις, ο Σάκης είναι φαβορί για να πάρει το τρόπαιο. Την ίδια στιγμή, όμως, στα social media φαίνεται να έχει το «ρεύμα» με το μέρος του ο Ηλίας!

Survivor: Από νωρίς στο Γαλάτσι οι υπόλοιποι παίκτες

Αξίζει να σημειωθεί πως η έναρξη του live του τελικού του Survivor ήταν προγραμματισμένη για τις 21:00 της Δευτέρας (05.07). Όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι έχουν αρχίσει να προσέρχονται στο θεατράκι του Άλσους Βεΐκου, εκτός από αυτούς που είναι γνωστό ότι δεν θα δώσουν το «παρών».

Μεγάλος «ντόρος» γίνεται για τον Τζέιμς Καφετζή, καθώς οι φαν του παιχνιδιού δεν έχουν πειστεί ότι θα απουσιάσει λόγω κορονοϊού. Σε κάθε περίπτωση, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι περισσότεροι από τους παίκτες του Survivor έχουν αρχίσει να προσέρχονται στον χώρο όπου θα γίνει το Live του τελικού.

Εκεί έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται και φανς των παικτών, αλλά και οι οικογένειές τους και οι φίλοι τους, που θα είναι δίπλα τους για να τους στηρίξουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 801 νέα κρούσματα, 173 διασωληνωμένοι, 6 νεκροί