MEDIA

The Bachelor: Αρραβωνιασμένη η «26χρονη» Αθηνά – Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία

The Bachelor: Αρραβωνιασμένη η «26χρονη» Αθηνά – Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία

The Bachelor: Ανέβαλλε τον γάμο της για να μπει στο ριάλιτι!

Αποκαλύψεις που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την παραγωγή του «The Bachelor» και τον «ALPHA» κάνει η εφημερίδα Espresso, η οποία θέλει την πλέον συζητημένη παίκτρια του φετινού κύκλου να μπήκε στο ριάλιτι… αρραβωνιασμένη.

Ο λόγος για την Αθηνά από τη Νέα Υόρκη, η οποία ξεχώρισε ήδη από το πρώτο επεισόδιο με τη συμπεριφορά και τις ατάκες της, με το Twitter την χορταίνει να την «περιποιείται» για την απόφασή της να δηλώσει 26 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία επικαλείται πηγές από τις ΗΠΑ, η ξανθιά παίκτρια δεν είναι 26 ετών, αλλά 31, ενώ δεν είναι καν single, για να δικαιολογείται η παρουσία της στο ριάλιτι του ALPHA. Συγκεκριμένα, είναι αρραβωνιασμένη από τον περασμένο Απρίλιο με άνδρα ονόματι Νίκος, με τους δυο τους να ζουν μαζί στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, ο γάμος τους πήρε αναβολή (!) για να μπορέσει η Αθηνά να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του ριάλιτι του ALPHA.

Να σημειωθεί, πως στον λογαριασμό της στο instagram υπάρχουν κοινά στιγμιότυπα των δυο τους, με την ίδια να έχει αναρτήσει και το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Pfizer: Μειωμένη η αποτελεσματικότητα του εμβολίου με την πάροδο του χρόνου

Η Ιωάννα δεν είναι θέμα, είναι σύμβολο!

Θάνατος 5χρονου από ροτβάιλερ στην Κοζάνη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες των σκυλιών