Γιάννης Γιοκαρίνης: Πάλεψα 13 χρόνια με τον αλκοολισμό – Δεν μου άρεσε αρχικά η «Ευλαμπία»

Newsbomb

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε για την περιπέτειά μου με τον αλκοολλισμό, την «Ευλαμπία» αλλά και το πτυχίο που δεν πήρε
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε για την περιπέτειά του με τον αλκοολισμό, την «Ευλαμπία» αλλά και το πτυχίο που δεν πήρε

Για το τραγούδι, τους προσωπικούς του «δαίμονες» με τον αλκοολισμό, την «Ευλαμπία» αλλά και τις σπουδές που δεν ολοκλήρωσε μίλησε στο MEGA και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Γιάννης Γιοκαρίνης έχοντας στο πλευρό του την επί 18 έτη σύζυγό του, Σοφία.

«Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι. Με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ έκανε πολύ μεγάλο αγώνα και είμαι υπερήφανη, ο Γιάννης είναι πολύ δοτικός άνθρωπος», είπε η σύζυγός του Γιάννη Γιοκαρίνη με τον ίδιο να παραδέχεται ότι πάλεψε 13 χρόνια με τον εθισμό αυτό προσθέτοντας πως εάν δεν σταματούσε αυτή η κατάσταση θα είχε φύγει από τη ζωή, όπως πολλοί φίλοι του που έχασαν τη συγκεκριμένη μάχη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ρωτήθηκε και για την μεγάλη του επιτυχία, την «Ευλαμπία» αποκαλύπτοντας ότι «δεν ήθελα να τη βάλω στο δίσκο, έχω και μια θεία Ευλαμπία. Η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομα».

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης αναφέρθηκε και στο λουκ που τον χαρακτηρίζει λέγοντας ότι «να βλέπεις την γάτα αυτή να παίζει, να μπαίνει μες στα μαλλιά μου να τρελαίνεσαι» ενώ για το σπίτι του στη Σαλαμίνα είπε ότι ονειρεύεται να στήσει ένα κοτέτσι. «Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου, με κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε ένα κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε».

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είπε, τέλος, πως μολονότι σπούδαζε εργοδηγός- ηλεκτρολόγος δεν κατόρθωσε να πάρει ποτέ το πτυχίο του, καθώς τον κέρδισε η μουσική με την οποία ασχολείται από την ηλικία των 9 ετών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Λίλη: Με έχουν «χαλάσει» πράγματα που είδα στο GNTM - Γιατί κυκλοφορώ με μπαστούνι

Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε περιμένουμε τις περισσότερες βροχές στο νέο κύμα κακοκαιρίας

Δεν ξεχνώ: Έργα και Ημέρες του Γιώργου Παπανδρέου – Επεισόδιο 1

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved