MEDIA

Μαρία Κορινθίου: Θετική στον κορονοϊό και η κόρη μου – Προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος

Μαρία Κορινθίου
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την οικογενειακή περιπέτεια που περνάνε με τον κορονοϊό αλλά και για την κριτική που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της
ΑΝΤ1

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την οικογενειακή περιπέτεια που περνάνε με τον κορονοϊό αλλά και για την κριτική που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της

Για την κατάσταση της ίδιας αλλά και του συζύγου της μετά τη νόσησή τους με κορονοϊό μίλησε η Μαρία Κορινθίου στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκαλύπτοντας ότι από Covid-19 έχει νοσήσει και η κόρη τους, Ισμήνη.

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τη Μαρία Κορινθίου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν – καθώς η εκπομπή που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 είχε γυριστεί πολύ νωρίτερα – αν έχει κολλήσει κορονοϊό και η Ισμήνη. «Είμαστε καλά, το περνάμε όλοι μαζί και το παιδί. Είναι σταθερά ο Γιάννης, τον παρακολουθούμε και για το οξυγόνο και για τη θερμοκρασία του» απάντησε η Μαρία Κορινθίου δίνοντας και την τελευταία εικόνα για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε.

Μιλώντας για το πώς πέρασε το καλοκαίρι και την ψυχολογία της, η Μαρία Κορινθίου είπε ότι «έχω ηρεμήσει πολύ, είμαι πολύ καλά. Αισθανόμουν μια έντονη αλλαγή μέσα μου. Πατήθηκε αυτό το κουμπί. Κάθε φορά υπάρχει μια κομβική ψυχολογική στιγμή στον καθένα μας. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου με καλό τρόπο». «Στη ζωή μου με ενοχλεί η ρουτίνα και η καθημερινότητα, όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Δεν μου αρέσει να βολευόμαστε. Είμαι στη φάση της ζωής μου που κάνω 100% αυτό που θέλω. Θέλω να γεμίζει την ψυχή μου γιατί μια ζωή την έχουμε» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε, τέλος, και για τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η φωτογραφία της με την Παναγία. «Είχα κάνει φωτογράφηση για τη σειρά ρούχων που έχω σε μία καφετέρια. Εκεί η διακόσμηση ήταν μεξικάνικη. Σε μια γωνιά υπήρχε μια ζωγραφιά με την καθολική Παναγία. Πιάστηκαν από την εικόνα, ντροπή μου, ότι βγήκα πάλι γυμνή κλπ» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Θα κατακριθώ επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ και φοράω τον σταυρό μου. Προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος. Εγώ έχω πολύ μεγάλη σχέση με τα Θεία, έχω αδυναμία στην Παναγία. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπορεί να έχω κάνει κάποια project. Δεν το καταλαβαίνω, είμαι σε μια καφετέρια. Είναι υπερβολή και ανούσιο. Ξέρω ακριβώς πώς πρέπει να μιλήσω και τι πρέπει να κάνω για να προκαλέσω. Δεν το κάνω, δεν θέλω να το κάνω και δεν με ενδιαφέρει» κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για τους μη εμβολιασμένους

Κορονοϊός: Σε εφαρμογή τα νέα μέτρα από το Σάββατο - «Καμπανάκι» από τους ειδικούς για την πανδημία

Θλίψη για τη μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου – Το χρονικό της τραγωδίας που «πάγωσε» τη Θεσσαλονίκη