MEDIA

Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για μένα που ξεκινούσε με την… κηδεία μου!

Νίκος Μακρόπουλος
Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για θαυμάστριά του προχώρησε ο Νίκος Μακρόπουλος
ANT1

Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για θαυμάστριά του προχώρησε ο Νίκος Μακρόπουλος

Για τη σχέση του με τα ψέματα, τον τρόπο που πέρασε την καραντίνα, τις επαφές με τον γιο του αλλά και το βιβλίο που έγραψε γι’ αυτόν μια θαυμάστριά του μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος το βράδυ της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά ο Νίκος Μακρόπουλος εξομολογήθηκε ότι πριν από 10 χρόνια πήρε τη συνειδητή απόφαση να μην ξαναχρησιμοποιήσει τα ψέματα. «Πριν από 10 χρόνια αποφάσισα να μην ξαναπώ ψέματα. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και μπαίνεις σε μία κατάσταση» εξήγησε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Όσον αφορά την καραντίνα ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε ότι άρχισε να φτιάχνει φωτιστικά από μπουκάλια προκειμένου να αντιμετωπίσει τον εγκλεισμό στο σπίτι και τις δυσκολίες που αυτός φέρνει.

Ο Νίκος Μακρόπουλος μίλησε και για τη σχέση με τον γιο του που πλέον κοντεύει τα 30. Όπως είπε «όταν έκανα τον Τάσο ήμουν πιτσιρίκος, έτρεχα για να εδραιωθώ, δεν τον έζησα πολύ στα πρώτα του χρόνια, όμως, του τα ανταπέδωσα τα τελευταία χρόνια. Μεγαλώνοντας κατάλαβε ο γιος μου».

Ερωτηθείς, δε, για το αν ήρθε αντιμέτωπος με ευτράπελα στην πορεία της καριέρας του, ο Νίκος Μακρόπουλος αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για εκείνον μια θαυμάστρια και το οποίο ξεκινούσε από την… κηδεία του. «Μια θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για εμένα και ξεκινούσε την ιστορία με την κηδεία μου. Δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε, αλλά ξεκινούσε με την κηδεία μου. Είχε έρθει στην κηδεία μου κι εκεί άρχισε να αναπολεί. Δεν βγήκε ποτέ. Διάβασα κάποια πράγματα» είπε ο Νίκος Μακρόπουλος ο οποίος με αφορμή αυτό το γεγονός μίλησε και για τον θάνατο: «Δεν φοβάμαι το τέλος, είμαι συνειδητοποιημένος με το τέλος αλλά όσο περνάνε τα χρόνια το σκέφτεσαι και θες να τα έχεις όλα τακτοποιημένα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Hooligans Κολωνού»: Διάλογοι που προκαλούν σοκ - «Ξεκινάει πόλεμος, θα τους γ...» (pics)

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε