MEDIA

GNTM 4: Η δοκιμασία με το άλογο, ο άγριος καυγάς και η νέα αποχώρηση (16/11)

GNTM
Οι κριτές του Greece’s Next top Model

Την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης (16/11) οι τηλεθεατές του Greece’s Next top Model.

Τα μοντέλα του GNTM 4 έβαλαν τα δυνατά τους για να μπορέσουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, καθώς το concept της νέας φωτογράφισης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό.

Τα 11 επίδοξα μοντέλα ταξίδεψαν μέχρι τη λίμνη Δόξα στο Φενεό Κορινθίας, πραγματοποιώντας το πρώτο τους ταξίδι εκτός Αθηνών.

Οι παίκτες έκαναν κάμπινγκ, ενώ τα μοντέλα κλήθηκαν να στήσουν τις σκηνές τους και να χρησιμοποιήσουν όλα τα απαραίτητα κατασκηνωτικά εργαλεία.

Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκαν σε ζευγάρια στη φύση.

Η δοκιμασία στη Λίμνη Δόξα

Για τη δοκιμασία αποχώρησης, οι παίκτες έπρεπε να ποζάρουν με χάρη κι επαγγελματισμό επάνω σε ένα άλογο, δίνοντας άρωμα editorial και ονειρική διάθεση. Φορώντας αραχνοΰφαντα ρούχα, τα 11 μοντέλα, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με φινέτσα και να γίνουν ένα με το άλογο, ως πλάσματα της λίμνης.

Άγριος τσακωμός

Όταν επέστρεψαν σπίτι, ο Ντίνος, ο Κωνσταντίνος και η Κυβέλη ήρθαν αντιμέτωποι με ξεκαθαρίσματα. Πολλοί κατηγόρησαν την Κυβέλη πως «βάζει λόγια» στον Ντίνο, ωστόσο, η ίδια θεώρησε πως την «πολεμούν» επειδή τα πηγαίνει καλά στον διαγωνισμό.

Καθώς ο Ντίνος έχει απομακρυνθεί από τους περισσότερους, πήγε στην παρέα του Κωνσταντίνου και του Στυλιανού και τους είπε πως ήταν έτοιμος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Αρχικά κατηγόρησε την παρέα πως του έκανε body shaming και τον ειρωνευόταν για το σώμα του και το ύψος του, με τους υπόλοιπους να αντιδρούν και να θεωρούν πως η Κυβέλη του έβαλε λόγια.

Τα αίματα άναψαν κι η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Εκτός εαυτού βγήκε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος μίλησε με επιθετικό τρόπο στο Ντίνο. «Θα ειρωνεύεσαι πολύ ακόμα; Βούλωνε και μάθε να ακούς και να συζητάς με άλλα άτομα».

Η καλύτερη λήψη και η αποχώρηση

Στο πλατό, οι κριτικές από τους τέσσερις κριτές ήταν αρκετά καλές. Από τη δοκιμασία ξεχώρισαν οι πόζες της Ειρήνης και του Αγγαίου. Τελικά, την καλύτερη φωτογραφία την είχε η Ειρήνη, η οποία μάγεψε τους πάντες με το αποτέλεσμα.

Τις χειρώτρερες φωτογραφίες τις είχαν οι Ντίνος και Θάνος. Για ακόμα μια φορά, ο Ντίνος τη «γλύτωσε» με αποτέλεσμα ο Θάνος να αποχωρεί για 2η φορά από το παιχνίδι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Γκλέτσος στο Περιφερειακό: «Φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε και ο κόσμος πεινάει»

Βόλος: Κατέρρευσε ο δικηγόρος μπροστά στους αστυνομικούς - Ένα φλιτζάνι τσάι πρόδωσε τον δολοφόνο

Άγριο έγκλημα στην Ιταλία: Δολοφόνησε το παιδί του αφού δραπέτευσε από νοσοκομείο