MEDIA

Απίστευτες δηλώσεις Μόρτζου: «Ο βιασμός είναι μια πράξη που έχει πολλές συνιστώσες»

Απίστευτες δηλώσεις Μόρτζου: «Ο βιασμός είναι μια πράξη που έχει πολλές συνιστώσες»
Απαράδεκτες δηλώσεις από τον ηθοποιό.

O Γιάννης Μόρτζος ξαναχτυπά με νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν για όλους τους λάθος λόγους

O Γιάννης Μόρτζος μίλησε στο «Πρωινό» για το κίνημα #metoo, τις καταγγελίες αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη! Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός προέβει σε απίστευτες δηλώσεις, αναφέροντας πως «ο βιασμός είναι μια πράξη που έχει πολλές συνιστώσες, ποιος θα προκαλέσει πιο πολύ και ποιος θα υποκύψει».

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί το θέμα αυτό πήρε μια τέτοια τροπή που βρέθηκε ξαφνικά το θέατρο υπόλογο. Δε μπορώ να δικάσω έναν άνθρωπο αν δεν ακούσω και την άλλη πλευρά. Αν πρέπει να το πάρουμε μονόπλευρα το πράγμα, θα πρέπει να πούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι κακούργοι κάτι που δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση»!

«Ξεκινάει από φλερτ. Το κακό όμως φλερτ δημιουργεί κατάσταση άσχημη, το πως όμως θα εξελιχθεί εξαρτάται και από τους δυο, ποιος θα προκαλέσει πιο πολύ και ποιος θα υποκύψει. Ο Φιλιππίδης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός, δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι γίνονταν αυτά με τον τρόπο που τα παρουσίασαν. Ότι έφτανε στο σημείο να δέρνει και τέτοια, δε μπορώ να το πιστέψω. Το κλίμα την περίοδο που ήταν στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ήταν άριστο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μόρτζος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

Σάλος στο Big Brother: Διέρρευσε «ροζ» βίντεο από τους τεχνικούς – Παίρνουν κεφάλια στον ΣΚΑΪ (pics)

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει