MEDIA

Γιάννης Βασιλείου: Η απάντησή του για το «δεν μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» για τον βιασμό

Γιάννης Βασιλείου: Η απάντησή του για το «δεν μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» για τον βιασμό
O τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου.

«Τι να έκανα; Απειλήθηκε η ζωή μου και των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά, σε σημερινές του δηλώσεις ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για το περιστατικό βιασμού, πριν από πολλά χρόνια, σε νυχτερινό κέντρο με το οποίο συνεργαζόταν.

Να υπενθυμίσουμε πως ο τραγουδιστής είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι βίαζαν μια κοπέλα μπροστά στα μάτια του και εκείνος δεν έκανε τίποτα, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν το μετάνιωσε: «Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

«Ναι, να το πάρω από την αρχή. Υπάρχει μια συνέχεια, όταν το είδα αυτό το πράγμα μπροστά στα μάτια μου, μετά με απείλησαν. Απείλησαν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου οι μπράβοι του μαγαζιού… Τι να έκανα; Μου είπαν να μην πω τίποτα γιατί θα έχω πρόβλημα με τα παιδιά μου. Τι να έκανα; Ήταν βίντεο το χθεσινό, δεν είχε συνέχεια, ήταν κομμένο. Απειλήθηκε η ζωή μου και των παιδιών μου. Έγινε πριν 40 χρόνια.

Και η κοπέλα δε μίλησε γιατί φοβήθηκε, μου είπε ότι δε θα κάνει τίποτα γιατί φοβάται. Τι να κάνω όταν απειλείται η ζωή μου. Δε ξαναδούλεψα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο. Και η ζωή της κοπέλας απειλήθηκε. Δεν έκανε καμία καταγγελία. Τι έπρεπε να κάνω εγώ; Είναι δυνατόν να γινόταν τώρα αυτό και να μην πάω στην αστυνομία;», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλείου.

O τραγουδιστής, συνέχισε λέγοντας πως, «τότε δεν υπήρχε τίποτα, ούτε κινητά, έγινε πριν 40 χρόνια αυτό. Είμαι καλλιτέχνης, δε με ρώτησαν τι κάνω δισκογραφικά, ήταν όλο ένα θέμα για να προβάλλουν αυτά που θέλουν, δε με ρώτησαν τι κάνω επαγγελματικά, που τραγουδάω.

Είναι δυνατόν να μην έχω καλή σχέση με τον γιο μου; Έχει μετακομίσει τόσα χρόνια στη Μήλο. Είναι δυνατόν να μην μιλάω με τον γιο μου; Εκμεταλλεύονται κάποια πράγματα για να κάνουν τηλεθέαση» είπε ο Γιάννης Βασιλείου και συνέχισε σε έντονο ύφος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Οι πρώτες εικόνες απο το σημείο που βρέθηκαν νεκρά τα αδέρφια

Νίκος Τσουμάνης: Σοκάρουν τα τελευταία SMS πριν αυτοκτονήσει - «Έχω πάρει την απόφασή μου κόουτς»

Πουλήθηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα