MEDIA

Σταμάτης Γαρδέλης: «Τρέλανε» Λιάγκα και Σκορδά με τις δηλώσεις του (video)

Σταμάτης Γαρδέλης: «Τρέλανε» Λιάγκα και Σκορδά με τις δηλώσεις του (video)
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους
Glomex

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι παρουσιαστές έμειναν «παγωτό» με αυτά που άκουγαν

Στο χθεσινό (8/12) επεισόδιο της «Φάρμας», είδαμε αρχικά τον Σταμάτη Γαρδέλη να «καίει» τον Παναγιώτη Ψωμιάδη με τις ατάκες του και στη συνέχεια μάθαμε από τον Σάκη Τανιμανίδη πως αποχώρησε οικειοθελώς.

Την Πέμπτη ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και με το ιδιαίτερο τρόπο του, «τρέλανε» τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο ίδιος άφησε παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στο ριάλιτι περιπέτειας.

«Βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη Φάρμα. Το τελευταίο μου πλάνο ήταν πως η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω όπως θέλω εγώ, αποχωρώ για να ξεκουραστώ. Και ποιος ξέρει; Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ. Οι λέξεις που είπα εκεί μέσα δεν παίχτηκαν όλες. Δεν τσακώθηκα με κανέναν στη Φάρμα. Το bullying που δέχτηκα με στενοχώρησε. Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν ένα αστείο. Ο Κουτσαβάκης με έκανε και έκλαψα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Γαρδέλης, που άφηνε συνεχώς "παγωτό" με τις ατάκες του τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την Παρασκευή Κερασιώτη: Πέθανε ο πατέρας της

Survivor Spoiler: Οι 12 παίκτες που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (photos)

Γλυφάδα: Οι μαρτυρίες λύνουν τον γρίφο της δολοφονίας - Γιατί σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση