MEDIA

Survivor Spoiler: Είναι επίσημο! Τι θα γίνει τελικά με τη νέα ψηφοφορία και την αποχώρηση

Survivor Spoiler: Είναι επίσημο! Τι θα γίνει τελικά με τη νέα ψηφοφορία και την αποχώρηση
Ο ΣΚΑΙ έδωσε απαντήσεις.
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler: Ο ΣΚΑΙ έδωσε επίσημη απάντηση σχετικά με τη ψηψοφορία και την αποχώρηση που τελικά δεν είδαμε το βράδυ της Τετάρτης (5/1)

Την Τετάρτη υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Βαλάντης, Μυριέλλα και Ευρυδίκη και υπό κανονικές συνθήκες ένας έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor.

Αυτό δεν συνέβη, καθώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς και έτσι τα πράγματα μπερδεύτηκαν αρκετά, όμως ο ΣΚΑΙ με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθάρισε το τοπίο.

Εκτός από ακόμα ένα επεισόδιο που θα προστεθεί το Σάββατο και την αλλαγή στις ημέρες των αγωνισμάτων, το κανάλι του Φαλήρου ενημέρωσε τι θα γίνει τελικά με τους τρεις προτεινόμενους αλλά και με τη νέα ψηφοφορία που θα δούμε αυτή την εβδομάδα.

Survivor Spoiler: Τι θα γίνει με την ψηφοφορία

Όσα αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού:

«Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διατηρούν τις ψήφους που συγκέντρωσαν από το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της Τρίτης 4/1. Οι τρεις τους θα είναι εξαρχής υποψήφιοι προς αποχώρηση για την εβδομάδα που ξεκινάει.

Στην τριάδα τους θα προστεθούν οι νέοι υποψήφιοι που θα αναδειχθούν μέσα από τα νέα Συμβούλια της τρέχουσας εβδομάδας. Στην ψηφοφορία της Δευτέρας το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να στηρίξει με την ψήφο του, τους παίκτες που επιθυμεί από τους νέους υποψήφιους.

Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευρυδίκη δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφιστούν ξανά. Η τελική κατάταξη των υποψηφίων θα προκύψει από τα ποσοστά που θα δώσουν οι δύο ψηφοφορίες, η παλιά και η νέα.

Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα έχει συνολικά συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους, θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο την Τετάρτη 12/1».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: 400 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο για στήριξη μετά τις αυξήσεις σε ρεύμα και φυσικό αέριο

Survivor: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πιλίδης και Κατσαούνης (vid)

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Ηλιόπουλος

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης