MEDIA

Survivor: Αυτός είναι ο «παίκτης» που δεν θα αποχωρήσει ποτέ από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor
Αυτός ο... παίκτης, δεν φεύγει ποτέ!
ΣΚΑΪ

Survivor: Βρίσκεται, συνήθως, στην παραλία των Μαχητών και η θέση του στο νησί είναι «κλειδωμένη».

Το Survivor είναι σε πλήρη εξέλιξη και ήδη μετά τη σωρεία αποχωρήσεων της προηγούμενης εβδομάδας έγιναν και οι προσθήκες των πρώτων νέων παικτών. Στο τελευταίο επεισόδιο, ωστόσο, είδαμε μια ακόμα αποχώρηση από πλευράς Διασήμων, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Υπάρχει, όμως, και ένας «παίκτης» που δεν θα φύγει ποτέ από το νησί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου! Ο λόγος για τον… Μήτσο! Το ιγκουάνα που πρόσφατα είχε επισκεφθεί και την καλύβα των Μαχητών. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Newspaper, το εν λόγω ιγκουάνα κυκλοφορεί στην περιοχή και μάλιστα άνθρωπος της παραγωγής φέρεται να τον ανέβασε και σε story στο Instagram αποκαλύπτοντας το όνομα «Μήτσος» που του έχουν δώσει οι άνθρωποι του Survivor.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο «Μήτσος» είχε εμφανιστεί στους «Μαχητές» και φαίνεται πως αυτοί δεν πήραν και με πολύ… καλό μάτι την επίσκεψή του.

Δεν τους αδικούμε, βέβαια, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας αρκετά είναι τα πλάσματα που επισκέπτονται την καλύβα τους και κάνουν την παρουσία τους στο Survivor ακόμα πιο δύσκολη…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κώστας Νικούλι απάντησε στο ερώτημα: Επανεμφάνιζεται στον Σασμό ή πάει Survivor