MEDIA

Survivor Spoiler 30/1: Κατσαούνης εναντίον όλων - Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler 30/1: Κατσαούνης εναντίον όλων -  Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία (vid
Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler 30/1: Χαμός και σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης – Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Πολλά είναι τα μέτωπα που φαίνεται να έχει ανοίξει ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor. Από τη μία, η σχέση του με τη Μυριέλλα μετά από όσα είδαμε και στο χθεσινό (29/1) επεισόδιο φαίνεται πως τελείωσε οριστικά και από την άλλη οι συμπαίκτες του τα έχουν βάλει μαζί του κατηγορώντας τον πως πλησίασε την ηθοποιό για να επηρεάσει την τελευταία ψηφοφορία.

Και στο σημερινό trailer του επεισοδίου, βλέπουμε τον αγρότη να αναφέρει πως πλέον είναι μόνος, ενώ συνεχίζει να τα βάζει με τη Μυριέλλα, ενώ ακούμε και τη Σοφιάννα να λέει πως προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να τον λυπηθεί. Τα πράγματα δείχνουν πως ο Γιώργος Κατσαούνης είναι πλέον μόνος στο νησί…

Survivor Spoiler (30/1): Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Ας πάμε όμως στο σημερινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Χθες (29/1) οι Διάσημοι πήραν τη νίκη και κέρδισαν το έπαθλο φαγητού. Από την άλλη όμως, έχασαν και τον Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος αποχώρησε για λόγους υγείας.

Η αλήθεια είναι πως η απουσία του σίγουρα θα στοιχήσει στο μέλλον στην κόκκινη ομάδα, όμως τις τελευταίες ημέρες είχαν μάθει να αγωνίζονται με την απουσία του, καθώς βρισκόταν στην κλινική.

Από την άλλη οι Μαχητές έχοντας να επιλύσουν τα εσωτερικά τους ζητήματα, είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά προβλήματα και στον στίβο μάχης.

Την πρώτη ασυλία σήμερα κερδίζουν οι Διάσημοι! Η μπίλια κάθεται ξανά στο «κόκκινο», λοιπόν και η ένταση θα κορυφωθεί στο «Μπλε» στρατόπεδο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός στην επιστροφή του Βαλάντη – Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο (videos)