MEDIA

Survivor: Η αποχώρηση του φαβορί και η αρχή του τέλους για τη σχέση Κατσαούνη - Μυριέλλας

Survivor: Η αποχώρηση του φαβορί και η αρχή του τέλους για τη σχέση Κατσαούνη - Μυριέλλας
Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Survivor: Ανατρπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του SKAI - Αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας ο Γιωρίκας Πηλίδης - Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Παπαδοπούλου, Κουρεντή και Ευμορφιάδη - Σε ρόλο πυροσβέστη ο Λιανός

Παρελθόν αποτελεί πλέον από το Survivor ο Γιωρίκας Πιλίδης που αποχώρησε από το παιχνίδο στο επειδόδιο του Σαββάτου (29/1), λόγω προβλήματος υγείας. Ο παλαιστής επέστρεψε στην καλύβα για να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες τους και να τους αποχαιρετίσει.

Ο Γιωρίκας ανακοίνωσε στην ομάδα του πως αποχωρεί λέγοντας: «Ήμουν μία εβδομάδα στην κλινική. Δυστυχώς με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, εγώ υπό αυτές τις συνθήκες όσο και να μείνω εδώ δεν θα μπορέσω να γίνω καλά, οπότε δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσω».

«Μαλλί με μαλλί» οι Διάσημες για την προδοσία των μπλε

Άνω- κάτω έγιναν οι Διάσημες με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκρινα με αιχμηρό τρόπο τη στάση και τη συμπεριφορά που κρατάει η συμπαίκτριά τους της Μυριέλλας Κουρεντή.

Έτσι, στην παραλία των Διασήμων έγινε κυριολεκτικά ο κακός χαμός ανάμεσα στις τρεις γυναίκες του Survivor!

«Δεν μπορεί πια να παίζει με την νοημοσύνη των συμβίων και των συμπαικτών της την ώρα που εμείς έχουμε και όραση και ακοή και την στοιχειώδη αντίληψη» τόνισε, μέσα σε όλα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Η σχέση που έχει ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα είναι αυτή που έχει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα πραγματικά! Βρίσκουν συνεχώς ευκαιρία για να είναι μαζί, συνεχώς να έχουν περισσότερη επαφή και καταλαβαίνει το κοινό τι θέλω να πω… Δεν θέλω να εκφραστώ άλλο για το τι κάνουν! Πάντα βρίσκουν την ευκαιρία να είναι συνεχώς κοντά» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, η Αθηνά Ευμορφιάδη με τη σειρά της.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επανήλθε και απασφάλισε κατά των πολυσυζητημένων παικτών του Survivor. «Πραγματικά θεωρώ αλλοπρόσαλη τη συμπεριφορά του Γιώργου.Τη μια μέρα λέει πριν τους αγώνες, «εγώ με την Μυριέλλα ότι είχα, είχα και τελειώνει και δεν θέλω να μιλάω με την κυρία» και μετά τους βλέπουμε και τους δυο, πριν το συμβούλιο ή πριν τον αγώνα, να δίνουν γλωσσόφιλα».

Σε ρόλο πυροσβέστη ο Λιανός πριν τον αγώνα

Τον ρόλο του… πυροσβέστη έπαιξε ο Γιώργος Λιανός για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ο Σάββας θέλησε να μιλήσει για το σκηνικό που συνέβη πριν το συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Κατσαούνη να βγάζει την ουρά του απ’ έξω όπως άφησε να εννοηθεί.

Κάπου εκεί είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον αγρότη, για μία λέξη την οποία χρησιμοποίησε και στη συνέχεια το… μπαλάκι πήγε στην ομάδα των Διασήμων. Εκεί όλοι συνέχισαν να τα βάζουν με τη Μυριέλλα Κουρεντή, με την Αθηνά Ευμορφιάδη να ξεσπά και να της φωνάζει έντονα «Μη μιλάς άλλο ρε, μην μιλάς», με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να τη συγκρατεί και τον Γιώργο Λιανό να παρεμβαίνει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Χαρακτηριστικό ήταν και το ξέσπασμα του Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον οποίο έχουμε δει να είναι ήρεμος μέχρι τώρα στο Survivor, όμως κάποια στιγμή δεν άντεξε και φώναξε «Ηρεμήστε λίγο», με όλους τους παίκτες να τον κοιτούν αποσβολωμένοι.

Δείτε επίσης το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Survivor: «Στην ομάδα έχουμε ένα χαζό και έναν άνανδρο» (video)