MEDIA

Survivor Spoiler 7/2: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση (photos)

Survivor Spoiler 7/2: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση (photos)
Έρχεται... χαμός!
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 7/2: Για πρώτη φορά πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Διάσημους

Το φοβερό σερί των Διασήμων (9-0) σταμάτησε στο χθεσινό (6/2) επεισόδιο, με τους Μαχητές να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα και να κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η κόκκινη ομάδα θα πρέπει να ψηφίσει δύο και όχι έναν, όπως γινόταν από την αρχή του παιχνιδιού, υποψήφιους προς αποχώρηση.

Από την κάλπη βγήκε αρχικά η Αθηνά και στη συνέχεια η Ευρυδίκη, ενώ νωρίτερα την ατομική ασυλία είχε κερδίσει η Βρισηίδα, η οποία θα πρέπει απόψε να βγάλει ακόμα έναν παίκτη στον τάκο.

Οι Μαχητές μπορεί να είναι νηστικοί για περισσότερες από 10 ημέρες, όμως απόψε θα κάνουν το 2-0 στους αγώνες ασυλίας, στέλνοντας ξανά τους Διάσημους να ψηφίσουν. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από τους 8 παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα, οι πέντε θα είναι υποψήφιοι κάτι εξαιρετικά σπάνιο.

Ποιοι θα είναι οι άλλοι τρεις υποψήφιοι από την κόκκινη ομάδα; Η απάντηση στην παρακάτω gallery:

Survivor Spoiler 7/2: Έφυγε για Άγιο Δομίνικο και θα φέρει τα πάνω - κάτω (video)

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τα πλάνα που προβλήθηκαν, η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και ταξίδεψε με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Μαζί ήταν κι ένας ακόμη παίκτης που θα δούμε στην ομάδα των Μαχητών.

Και για τον νέο αυτό παίκτη ακούσαμε αποκλειστικό ρεπορτάζ. Πολλά λοιπόν είχαν γραφτεί για την Κάτια Ταραμπάνκο και κανείς δεν ήξερε αν ίσχυαν. Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία απόψε - Νέος τσακωμός και υποψήφιοι-έκπληξη