MEDIA

Λάουρα Νάργες: «Κλείδωσα» με τον Χρήστο Σαντικάι σε 3 ημέρες – Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου

Λάουρα Νάργες: «Κλείδωσα» με τον Χρήστο Σαντικάι σε 3 ημέρες – Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου
Η Λάουρα Νάργες μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι
ΑΝΤ1

Η Λάουρα Νάργες μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι

Για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι αλλά και τις αλλαγές στο σώμα της μίλησε η Λάουρα Νάργες στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μιλώντας για τον Χρήστο Σαντικάι εξομολογήθηκε ότι «κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας μέσα σε τρεις μέρες, από τότε είμαστε αχώριστοι, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε χώρια». Όπως είπε «με τον Χρήστο Σαντικάι κάναμε παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν το έδειξε, ήταν κύριος».

Όπως είπε, μάλιστα, «ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ήμουν και εγώ, τότε βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα».

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «σε δύο χρόνια θα έρθω με πρόσκληση του γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου φέτος ο Χρήστος, αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν άφησε, επίσης, ασχολίαστη την αλλαγή στην εμφάνιση της Λάουρα Νάργες με την ίδια να λέει ότι «έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες με πολλή επιμονή». «Είχα από μικρή θέμα με τα κιλά και το τέλειο σώμα. Με επηρέασε η εποχή των 90s που ήθελε τις γυναίκες κρεμάστρα... Έκανα μία αποτοξίνωση εντέρου που έγινε καθαρά για λόγους υγείας» πρόσθεσε η Λάουρα Νάργες η οποία αποκάλυψε τα «μυστικά» της ότι, δηλαδή, κάνει aqua aerobic και της έχει γίνει τρόπος ζωής η γυμναστική.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες: Επιβεβαιώνει πρώτη φορά τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία