MEDIA

Survivor: Συγκλόνισε η Αθηνά Ευμορφιάδη - «Αυτό που πέρασε η Ευρυδίκη το έχω περάσει δυο φορές»

Survivor: Συγκλόνισε η Αθηνά Ευμορφιάδη - «Αυτό που πέρασε η Ευρυδίκη το έχω περάσει δυο φορές»
Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη.
Instagram: athina_evmorfiadi

Survivor: Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αιφνιδίασε τους συμπαίκτες της αλλά και τους τηλεθεατές με την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, το βράδυ της Τετάρτης (9/2).

Η 32χρονη πρωταθλήτρια του Kick Boxing, έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του «Love it» και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, τους συμπαίκτες της, αλλά και την αντίδραση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου τη στιγμή της αποχώρησής της.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Σήμερα απελευθερώθηκα. Το Survivor είναι ένα χρυσό κλουβί, που δε ξέρεις αν θες να μείνεις ή να φύγεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί πως όσο πέρναγε ο καιρός θα ένιωθα ενοχικά. Δεν πίστευα πως το συναισθηματικό κομμάτι θα είναι αυτό που θα με κυριέψει.

Η αντίδραση της Ευρυδίκης ήταν αληθινή. Δεν ήξερα τι να διαχειριστώ. Την Ευρυδίκη; Το ότι επιτέλους επιστρέφω σπίτι μου; Η Ευρυδίκη ήταν συγκλονιστική. Το κεφάλι μου εκείνη την ώρα κόντευε να σπάσει. Με παρακαλούσε να μείνω. Είχε γίνει μια συζήτηση και της είχα πει πως αν με κρατήσει ο κόσμος, θα βάλω τα δυνατά μου να ξεπεράσω το συναίσθημά μου. Η πρόταση του Γιώργου Λιανού μου έδωσε το πράσινο φως να πάω στο παιδί μου. Δεν είχα να σκεφτώ κάτι άλλο. Πίστευα πως ο κόσμος θα με στηρίξει. Είχα πει στην Ευρυδίκη ότι υπάρχει πιθανότητα να έχουμε διπλή αποχώρηση. Πίστευα πως θα φύγει η Μυριέλλα ή ο Λάμπρος.

Η Μυριέλλα δε με ενοχλούσε με ποιον μιλάει από τη Μπλε ομάδα. Η συγκεκριμένη κοπέλα με έκανε να βγω από τα ρούχα μου πάρα πολλές φορές. Της μίλησα σαν να ήμουν η μάνα της εκτός κάμερας. Δέχτηκε όσα της είπα. Εμείς στην αρχή καταλάβαμε πως έχει μπει στρατηγικά και ήθελε να τα πηγαίνει καλά με όλους. Τον τελευταίο καιρό είχε ηρεμήσει. Τώρα μας λέει πάλι πως τέλειωσε για αυτή ο Κατσαούνης. Στην ένωση δε ξέρω τι θα γίνει. Για τον John μας έλεγε ότι έχει άνθρωπο εκεί έξω που είναι η σχέση της», είπε, μεταξύ άλλων, η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Survivor - Αθηνά Ευμορφιάδη: Αυτά που είπε ο Βαλάντης δεν λέγονται

Η Αθηνά, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως πέρασε δυο φορές παρόμοιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κατί που τις έκανε να έρθουν πολύ κοντά.

«Εγώ στην αρχή μπήκα πολύ φουριόζα. Ξαφνικά άρχισα να έχω ένα άγχος πολύ περίεργο. Είχα άγχος για τη σωματική μου υγεία, γιατί ακόμη είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν μην τραυματιστώ. Νευρίαζα με τις ήττες μου.

Είχαμε καταλάβει πως ο Βαλάντης ήταν ένα ιδιαίτερο άτομο. Ήμουν συνεχώς δίπλα του να τον ηρεμώ και ο Βαλάντης τον εκμεταλλεύονταν. Όταν έγινε το σκηνικό με την Ευρυδίκη για μένα ο Βαλάντης τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της. Που το έχω ζήσει και εγώ αυτό το συμβάν.

Το προηγούμενο βράδυ το συζητούσαμε στη φωτιά με την Ευρυδίκη. Το έχω περάσει δυο φορές εγώ αυτό που συνέβη στην Ευρυδίκη. Και ξαφνικά το επόμενο βράδυ να λες “καλά να πάθεις, σου άξιζε και δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος και έπρεπε να μας έχει χαιρετήσει”. Αυτά τα πράγματα δε λέγονται.

Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό και γι΄αυτό δέσαμε πολύ με την Ευρυδίκη. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα σε άνθρωπο που δε γνωρίζω. Εγώ ευτυχώς αν δεν το προλάβαινα θα είχα φύγει τώρα από τη ζωή. Δεν ήταν μια φορά, ήταν δυο φορές που πάλεψα με αυτό το πράγμα» εξομολογήθηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η απάντηση του Βαλάντη για την ατάκα του στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (videos)

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο Μισθοφόρος που μπαίνει στο παιχνίδι – Σε ποια ομάδα θα τον δούμε

Survivor Spoiler: Γυναικείος καβγάς στους Μαχητές και ανατροπή με είσοδο νέων παιχτών