MEDIA

Survivor Spoiler 12/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο

survivor spoiler 12 Φεβρουαρίου
Νέο αγώνισμα επάθλου φαγητού στο Survivor.
Glomex / ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Αγώνισμα επάθλου φαγητού στο αποψινό επεισόδιο, εντάσεις ανάμεσα στους Μαχητές αλλά και είσοδος νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας το βράδυ του Σαββάτου (12/02) με ένα γεμάτο επεισόδιο. Διάσημοι και Μαχητές θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι, έχοντας αυτή τη φορά να διεκδικήσουν ένα έπαθλο φαγητού. Αυτό, ωστόσο, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αναμένεται να είναι η είσοδος νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η παρουσία της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι αυτή που έχει γίνει θέμα συζήτησης. Αξίζει να σημειωθεί πως στο περσινό Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν από την αρχή στην ομάδα των Διάσημων, όμως, αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας. Τώρα, η είσοδός της στο παιχνίδι σαν επιπλέον προσθήκη έχει φέρει νέο «αέρα», τόσο στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο όσο και μεταξύ των τηλεθεατών. Εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο, ωστόσο, στο παιχνίδι θα μπει και ο Τάκης Καραγκούνιας αλλά και ο Σάκης Αρσενίου.

Την ίδια ώρα, πάντως, στην ομάδα των Μαχητών οι εντάσεις φαίνεται να έχουν γίνει καθημερινότητα. Ένας έντονος καυγάς θα είναι και πάλι στο επίκεντρο, καθώς Ασημίνα και Θωμαΐς θα κοντραριστούν «άγρια» στην καλύβα των «μπλε». Φαίνεται, μάλιστα, πως το κακό κλίμα στην ομάδα σε συνδυασμό με την καλή ψυχολογία των Διάσημων, θα καθορίσει και το αποτέλεσμα στο αγώνισμα επάθλου στο Survivor.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νικήτρια ομάδα στο αγώνισμα επάθλου φαγητού το Σάββατο θα είναι αυτή των Διάσημων!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Δεν υπήρχε κανένα φλερτ μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη» (video)