MEDIA

Survivor: Ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για τη νέα παίκτρια και την εκπομπή της Μαλέσκου (photos)

Survivor: Ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για τη νέα παίκτρια και την εκπομπή της Μαλέσκου (photos)
Τι συνέβη και ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης;
Glomex

Survivor: Άγριο ξέσπασμα του τραγουδιστή για τη νέα παίκτρια των Μαχητών και την εκπομπή «Love It»

Το επεισόδιο του Σαββάτου (26/2) στο Survivor, είδαμε τους Μαχητές να ενισχύονται με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Μάλιστα, όταν η 26χρονη αθλήτρια στίβου μπήκε στο παιχνίδι, η Ασημίνα αποκάλυψε πως γνωρίζονται μέσα από τον αθλητισμό.

«Τυγχάνει την Σταυρούλα να την ξέρω από τον στίβο. Έχουμε παίξει μαζί και στον πρώτο μας σύλλογο. Εγώ έφυγα μετά πήγα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τρέξει μαζί σκυτάλη. Πρέπει να ήταν το πρώτο και το τελευταίο 400αρι που είχα τρέξει. Την γνωρίζω πολύ καλά, είναι σκυλί μαύρο. Είναι πολύ δυνατή και ξέρω πως οι αποστάσεις που κάνει είναι πολύ καλές για αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ», ανέφερε η Ασημίνα κατά την είσοδο της Σταυρούλας.

Τη στιγμή που παιζόταν το επεισόδιο, μία φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ της Σταυρούλας στο Instagram, η οποία «έκραζε» την Ασημίνα και στη συνέχεια «κατέβηκε».

Αυτή έγινε αντιληπτή από τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος ξέσπασε μέσα από αναρτήσεις του στα social media, τόσο για τη φωτογραφία και το σχόλιο σε αυτή, όσο και για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It».

«Ασημίνα πόσο πόλεμο θα φας και θα αντέξεις; Σε θαυμάζω. Φυσικά αύριο η εκπομπή Love it θα είναι κλασικά υπέρ της Σταυρούλας και κατά της Ασημίνας, ενώ θα έπρεπε σαν εκπομπή του ΣΚΑΙ να είναι αμερόληπτη» έγραψε, μεταξύ άλλων, στις αναρτήσεις του ο Χρήστος Δάντης, που άφησε να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη ανάρτηση ανέβηκε από τον σύντροφο της Σταυρούλας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ξεσπά σε κλάματα η Μυριέλλα, «έχω πέσει θύμα» - Τι θα δούμε απόψε