Survivor Spoiler: «Κάτι κινείται πίσω από την πλάτη μου, κάποιο σχέδιο πονηρό»

Newsbomb

Survivor Spoiler: Οι Μαχητές κερδίζουν στους στίβους μάχης αλλά η γκρίνια και οι δολοπλοκίες δεν σταματούν
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler: Οι Μαχητές κερδίζουν στους στίβους μάχης αλλά η γκρίνια και οι δολοπλοκίες δεν σταματούν

Μπορεί οι Μαχητές να κερδίζουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα τα έπαθλα και τους αγώνες ασυλίας στο Survivor αυτό, όμως, δεν φαίνεται να σταματά την γκρίνια και τις δολοπλοκίες στο στρατόπεδο των μπλε.

Στο επίκεντρο όλης αυτής της «φαγωμάρας» φαίνεται να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος δηλώνει ότι «νιώθω τρομερά επικίνδυνο το περιβάλλον, κάτι κινείται πίσω από την πλάτη μου, κάποιο σχέδιο πονηρό».

Ο ίδιος υποστηρίζει «δείχνοντας» προς τον Γιώργο Κατσαούνη μιλώντας για «κάποιο σχέδιο που να τον έχουν παρακινήσει μπορεί η Σοφιάννα, μπορεί η Ασημίνα που τον έχουν από κοντά».

Η ένταση αυτή, μάλιστα, φαίνεται να «σκάει» και στην καλύβα των Μαχητών στο Survivor με τον Κατσαούνη να λέει απευθυνόμενο στον Μαρτίκα «μην μου τα πουλάς εμένα αυτά, μου έβαλες χέρι» και τον Σπύρο να του απαντά «δεν θα κάνεις σόου».

Τεντωμένα είναι, όμως, τα νεύρα και στους Διάσημους, μετά και την ψηφοφορία της Κυριακής που έβγαλε πρώτη υποψήφια την Βρησηίδα, καθώς πριν τον στίβο μάχης της Δευτέρας υπάρχει ένας έντονος διάλογος με τη Ναυσικά να λέει προς τον Άρη Σοϊλέδη «με ρώτησες για τη Μυριελλα αν την ψηφίζω», τον ποδοσφαιριστή να απαντά «δεν σε ρώτησα ποτέ» τη συμπαίχτριά του να λέει «έγινε φίλε μου» και τον Άρη να κλείνει τον έντονο διάλογο με το ρητορικό ερώτημα «είμαστε φίλοι;».

Η ένταση μεταφέρεται, τέλος, και στο συμβούλιο του Νησιού με τον Σπύρο Μαρτίκα από τους Μαχητές να λέει «δεν ξέρω ποιον προσπαθεί να ενοχοποιήσει, θα αρχίσω να ψάχνω τα ρούχα και την τσάντα μου μην βρεθεί κάτι τάχα μου για να με ενοχοποιήσει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Αναγνωστόπουλος «ξεσκεπάζει» τη νέα παίκτρια των Μαχητών (photos)

Survivor: Άγριος καβγάς στην παραλία ανάμεσα σε Τάκη και Άρη για τον κολαούζο

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved