MEDIA

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία, ποιος είναι υποψήφιος

Survivor spoiler: Διπλή αποχώρηση - Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ποιος παίκτης είναι υποψήφιος
Ο Τάκης Καραγκούνιας, θα έχει δυσάρεστα νέα από την Ελλάδα, αφού έφυγε ο πατέρας του από τη ζωή.
Glomex

Survivor spoiler: Διπλή αποχώρηση; - Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ποιος παίκτης είναι υποψήφιος

Διαφορετική τροπή έχουν πάρει οι εξελίξεις στο Survivor μετά την ανακατανομή των ομάδων. Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα ριχτούν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία αγωνίσματα οι Κόκκινοι έχουν σημειώσει τέσσερις νίκες ενώ οι Μπλε επτά.

Ωστόσο, εκπλήξεις περιμένουν τους παίκτες στα επόμενα επεισόδια. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα μάθουν κάτι πολύ δυσάρεστο που θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογική τους κατάσταση. Ο πατέρας του Τάκη Καραγκούνια, έφυγε από τη ζωή και ο παίκτης θα ενημερωθεί σχετικά από την παραγωγή και θα βυθιστεί στο πένθος.

Επειδή πρόκειται για τον χαμό ενός αγαπημένου του προσώπου, η παραγωγή θα του δώσει τη δυνατότητα να μιλήσει με την οικογένειά του και να αποφασίσει, αν θα αποχωρήσει άμεσα από το ριάλιτι επιβίωσης ή αν θα παραμείνει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η ανακοίνωση θα γίνει σύντομα. Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν οι ψηφοφορίες θα διεξαχθούν κανονικά, οπότε η αποχώρηση θα είναι διπλή.

Survivor Spoiler 3/4: Ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία;

Οι παίκτες θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης. Ο μεγάλος αντίπαλος τους θα είναι ο καιρός ο οποίος θα είναι έντονος και θα είναι ένα σοβαρό εμπόδιο στο δρόμο προς τη νίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κατέφθασαν από τον Άγιο Δομίνικο, οι κόκκινοι είναι εκείνοι που θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία της πρώτης εβδομάδας.

Survivor Spoiler 3/4: Ποιος θα βγει υποψήφιος;

Στο συμβούλιο του νησιού οι κόκκινοι θα πάνε ως θεατές σε αντίθεση με τους μπλε οι οποίοι θα αναγκαστούν να υποδείξουν ένα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση καθώς έχασαν έναν κρίσιμο αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι εκείνος που θα βγει στον τάκο και θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Σκοτώθηκαν» ξανά οι «μπλε» - Ο καυτός χορός της Ευρυδίκης και το έπαθλο φαγητού

Survivor: Ίλιγγο προκαλεί το ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα ο Άρης Σοϊλέδης (vid)