MasterChef: Ρίσκαρε και έχασε - Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Newsbomb

STAR

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του MasterChef.

Αρχικά, ο Πάνος νίκησε στο Τεστ Δημιουργικότητας της εβδομάδας.

Ο παίκτης, φανερά χαρούμενος δήλωσε: «Το χρειαζόμουν σίγουρα αυτό το ψυχολογικό boost. Έκανα καλό ξεκίνημα, μετά κάπου λίγο χάθηκα, είχα πέσει και ψυχολογικά πάρα πολύ. Σκεφτόμουν τα δικά μου, σκεφτόμουν το έξω. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, έχω χάσει τον πατέρα μου. Είναι ζόρικο, όπως και να το κάνεις. Ήμουν και μικρός 18 χρονών και με επηρέασε πάρα πολύ στη ζωή μου, όταν έγινε. Σίγουρα με πόνεσε και με πονάει ακόμα. Πάντα το σκέφτομαι. Ξέρω ότι με προσέχει, οπότε συνεχίζουμε έτσι».

To Mystery Box και το ρίσκο της Φανής

Η Φανή ήταν η νικήτρια του Mystery Box. Αυτή με τη σειρά της προκάλεσε τον Γιάννο σε μαγειρική μονομαχία, προκειμένου να του αποσπάσει τη κάρτα μόνιμης ασυλίας, χωρίς όμως επιτυχία.

Ο Γιάννος είχε καλύτερο πιάτο και έτσι κράτησε την ασυλία του, ενώ η Φανή μπαίνει στον τάκο.

Τους παίκτες με τις λιγότερο καλές προσπάθειες στο Τεστ Δημιουργικότητας φώναξαν μπροστά οι κριτές. Αυτοί ήταν η Ελισάβετ, ο Μάριος, ο Τζόναθαν και η Βασιλική.

«Αυτός που είναι ασφαλής και οριακά περνάει στον εξώστη είναι ο Τζόναθαν» είπαν οι κριτές και ανέδειξαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση του MasterChef μαζί με τη Φανή, τον Μάριο, τη Βασιλική και την Ελισάβετ.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved