MEDIA

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια - «Ήθελε να κάνει κακό στον Μάνο Δασκαλάκη»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια - «Ήθελε να κάνει κακό στον Μάνο Δασκαλάκη»

Σύμφωνα με οικογενειακή φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε ότι της είχαν κάνει μάγια και έστρεφε τα βέλη της στη μητέρα του συζύγου της. Η ίδια θεωρούσε ότι της παρακολουθούσαν το τηλέφωνο ενώ επανήλθε ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι του ζητήθηκε να κάνει κακό στον πατέρα των παιδιών.

Πεπεισμένη ότι η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη ήθελε να τον πάρει από δίπλα της ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με όσα αναφέρει οικογενειακή φίλη του πατέρα των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα. Η συγκεκριμένη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αναφέροντας μάλιστα πως η 33χρονη πίστευε ότι η πεθερά της τής είχε κάνει μάγια.

«Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα πίστευε η πεθερά της, της είχε κάνει κάτι, επειδή ήξερε τα φλιτζάνια και όλα αυτά… Θυμάμαι έλεγε δεξιά και αριστερά ότι η πεθερά μου μου έχει κάνει μάγια, ότι η πεθερά μου με κυνηγά και με μελετά, ότι έβρισκε πότε το ένα και πότε το άλλο. Της είχε γίνει εμμονή… Όλο αυτό προκαλούσε πολλή μεγάλη ένταση στο ζευγάρι… Από την άλλη, η πεθερά της έκανε πίσω τα τελευταία χρόνια. Βέβαια θα μου πείτε τώρα, έβλεπε ότι το παιδί της έφυγε από το γάμο ουσιαστικά. Όμως κάθε φορά η Ρούλα έλεγε ότι για όλα φταίει η πεθερά της. Αυτό είχε μπει στο μυαλό της και δε μπορούσε κανείς να της το βγάλει», είπε μεταξύ άλλων.

Σε άλλη μαρτυρία, ένας οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε πως το τηλέφωνό της παρακολουθείται.

Επίσης, επανήλθε στην ίδια εκπομπή ο άνθρωπος που έχει καταγγείλει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τον προσέγγισε με στόχο να τον επιστρατεύσει έτσι ώστε να πάθει κακό ο Μάνος Δασκαλάκης και να τον αναγκάσει να επιστρέψει κοντά της.